Σασμός: Η Στέλλα θέλει τον Αστέρη πίσω και τον διεκδικεί με μανία

Σασμός: Οι εξελίξεις που θα έρθουν στην σειρά του Alpha είναι κάτι παραπάνω από καταιγιστικές.

Ο Αστέρης θα ομολογήσει ότι εκείνος βρίσκεται πίσω από το φονικό του Πέτρου Βρουλάκη και θα βρεθεί άμεσα πίσω από τα κάγκελα.

Δεν γλιτώνει τη φυλακή όσες προσπάθειες και αν κάνει η μητέρα του η Καλλιόπη να του αλλάξει γνώμη.
Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης τον κλείνει στο κελί και η Στέλλα μαθαίνει τα νέα και τρέχει γρήγορα στο πλευρό του για να τον στηρίξει και φυσικά για να αναλάβει την υπεράσπισή του, ως δικηγόρος που είναι.

Η Στέλλα θα κάνει τα πάντα για να αθωώσει τον Αστέρη και θα βρει τον σύντροφό της, δηλαδή τον γιατρό Άγγελο, απέναντί της.

Η Στέλλα παρά τον καβγά που θα ξεσπάσει ανάμεσά τους, δεν θα λογαριάσει τίποτα και ο στόχος της θα είναι μόνο ένας, να αθωώσει την πρώην της αγάπη, έχοντας όμως ελπίδες ότι θα ξαναγίνει δικός της.

Το μόνο σίγουρο είναι ένα! Η Αργυρώ διψά για εκδίκηση κι έτσι δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να ξαναείναι μαζί με τον Αστέρη. Το μόνο που θέλει είναι το κακό του για όλα αυτά που προκάλεσε στην ίδια και στην οικογένειά της. Έτσι λοιπόν η Στέλλα βρίσκει ανοιχτό το δρόμο για να τον αθωώσει και να τον διεκδικήσει ξανά. Ο Άγγελος θα αποτελέσει γρήγορα παρελθόν για εκείνη.

HOT: Σασμός: Ο Θανάσης Πατριαρχέας είναι τρίτη μέρα χωρίς ρεύμα όμως δεν έχασε το επεισόδιο

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts