Σασμός: Η Στέλλα καταρρέει αλλά βγάζει τον Αστέρη από τη φυλακή

Σασμός: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην τηλεοπτική σειρά του Alpha.
Στα επόμενα επεισόδια η Στέλλα μαθαίνει πως ο Αστέρης είναι στη φυλακή και καταρρέει.
Δε μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ο άνθρωπός της βρίσκεται σε αυτά τα χάλια και πως διέπραξε ένα τόσο φρικτό έγκλημα.
Όλοι στο χωριό είναι συντετριμμένοι με τον φόνο του Πετρή. Ο Αστέρης βρίσκεται φυλακισμένος, την ίδια στιγμή που η Αργυρώ ορκίζεται εκδίκηση. Το ζευγάρι αυτό ποτίζεται από απόγνωση και μίσος, με αποτέλεσμα να τραβά χωριστούς δρόμους.

Η Καλλιόπη και ο Μαθιός είναι σε τεράστια σύγχυση. Ειδικά ο Μαθιός, καταρρέει από τις τύψεις του για το κακό που έχει δημιουργήσει. Εάν δεν είχε σκοτώσει τον Στεφανή, δε θα είχε συμβεί τίποτα.

Η Στέλλα κάνει το μεγάλο βήμα

Ο Αστέρης βρίσκεται μέσα στο κελί, σε άθλια κατάσταση. Η Στέλλα ενημερώνεται για το συμβάν και τρέχει να τον επισκεφτεί. Εκείνος της εξηγεί πως δε το ήθελε, πως ο φόνος αυτός έγινε από λάθος.
Η Στέλλα ακούει όσα της λέει ο Αστέρης και παίρνει την μεγάλη απόφαση, στη σειρά Σασμός. Αποφασίζει, χωρίς δεύτερη σκέψη, να τον αναλάβει δικηγορικά. Έτσι, ξεκινάει την σκληρή και δύσκολη δουλειά στο γραφείο της, παραμελώντας τον Άγγελο.

Είναι σίγουρη πως θα βρει τρόπο να τον βγάλει από τη φυλακή. Μέσα της ελπίζει πως θα καταφέρει να είναι ξανά μαζί του, καθώς ο χωρισμός του με την Αργυρώ είναι πια μονόδρομος. Ελπίζει πως όλα θα φτιάξουν στο τέλος, αδιαφορώντας για τον Άγγελο, τον νυν σύντροφό της…

Τα πρώτα μαύρα σύννεφα θα σκεπάσουν το ζευγάρι και ο καυγάς θα ξεσπάσει. Ωστόσο, η ίδια θα έχει καταφέρει τον στόχο της. Ο Αστέρης θα βγει από τη φυλακή, χάρη στη Στέλλα…

HOT: Σασμός: Αυτός είναι ο λόγος που ο Πετρής πεθαίνει

youfly

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 9221 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr