Σασμός: Η Στέλλα σοκάρεται όταν αποκαλύπτει την πραγματική ταυτότητα του Γεράσιμου!

Σασμός: Ο Γεράσιμος κάνει στενό… μαρκάρισμα, όπως παρακολουθούμε, στη Στέλλα, η οποία τελικά θα… παραδοθεί στη γοητεία του.

Στέλλα και Γεράσιμος, λοιπόν, είναι πλέον μαζί και χαίρονται τον έρωτα τους. Η Στέλλα προσπαθεί να πείσει το Γεράσιμο στην σειρά Σασμός να τη βοηθήσει για να βρει το γιό του ισοβίτη Καραπάνου.

Ο Γεράσιμος ψύχραιμος προσπαθεί με εύσχημο τρόπο να αποφύγει τις ερωτήσεις της Στέλλας μιας και ο άνθρωπος που ψάχνει δεν είναι άλλος από τον ίδιο. Καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να μην έρχεται η κουβέντα στο γιό του Καραπάνου τονίζοντας της κάθε τόσο πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της.

Άλλωστε εξαρχής στόχος του ήταν να ελέγξει με κάθε τρόπο την Στέλλα και προς στιγμή τα καταφέρνει. Και λέμε προς στιγμήν γιατί στη πορεία όπως μαθαίνουμε η Στέλλα αρχίζει να υποπτεύεται το Γεράσιμο ότι της κρύβει πράγματα.

Έτσι η δαιμόνια δικηγόρος δεν θα αργήσει να καταλάβει ότι ο άνδρας που βρίσκεται απέναντι της είναι ο γιός του Καραπάνου. Και τότε το σοκ και συνάμα η απογοήτευσή της θα είναι πολύ μεγάλα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts