Σασμός: Η στιγμή που ο Αστέρης έπεσε αιμόφυρτος στο πάτωμα από την έκρηξη

Σασμός: Μετά την έκρηξη στο σπίτι της Καλλιόπης, ο κόσμος στο χωριό ήταν ανάστατος.
Ο Αστέρης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ η Αργυρώ ήταν σε μεγάλη ταραχή για την υγεία του. Εν τω μεταξύ ο Αντώνης συνέλαβε τα ξαδέρφια της Μαρίνας, σίγουρος ότι εκείνοι ήταν οι δράστες της επίθεσης, όσο κι αν ο Παύλος επέμενε για το αντίθετο.

Δείτε τη σκηνή που ο Αστέρης έπεσε αιμόφυρτος στο πάτωμα μετά την επίθεση στη σειρά Σασμός:

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε…

Ο Μαθιός έρχεται αντιμέτωπος με τον Παύλο και οι απειλές που ανταλλάσσουν προμηνύουν νέο κύκλο αίματος. Η Αργυρώ συγκρούεται με τη Στέλλα για την υπεράσπιση της Καλλιόπης. Τα λόγια της Αιμιλίας προβληματίζουν τον Αντώνη, ο οποίος δεν διστάζει να ζητήσει βοήθεια από την Καλλιόπη, προκειμένου να συλλάβει τον πραγματικό δολοφόνο του Άγγελου.
Η ένταση μεταξύ των δύο οικογενειών θυμίζει καζάνι που σιγοβράζει, γι’ αυτό και ο παπα – Μιχάλης ζητά από τον Παύλο να μην εκδικηθεί τον φόνο του Άγγελου. Η Μαρίνα προβληματίζεται για το πώς θα παρουσιάσει στον Παύλο τη σχέση της με τον Αντώνη, την ίδια στιγμή που η Βασιλική αγωνιά για τυχόν αντίποινα των Βρουλάκηδων στην οικογένειά της.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 9970 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr