Σασμός: Η στιγμή που συναντά ο Παύλος Βρουλάκης την πρώην σύζυγό του, θα μας συγκλονίσει!

Σασμός: Και ενώ μετράμε αντίστροφα τις μέρες για τη μεγάλη πρεμιέρα της αγαπημένης σειράς, μαθαίνουμε και ποιες θα είναι οι δυνατές στιγμές που θα μας κάνουν να ανατριχιάσουμε.

Μία από αυτές είναι και εκείνη που ο Παύλος Βρουλάκης, τον οποίο υποδύεται ο Στέλιος Μάινας, θα συναντήσει για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια την πρώην σύζυγό του.

Ο Παύλος Βρουλάκης καταφθάνει, λοιπόν, στο «Σασμό» κι έρχεται αντιμέτωπος με την πρώην γυναίκα του, την Αιμιλία Ξενάκη. Η σχέση τους είχε λήξει άδοξα όταν ο Βρουλάκης εγκατέλειψε την Κρήτη για να σταματήσει το μακελειό. Η ένταση ανάμεσα στους δύο είναι εμφανής κι ο Παύλος δεν μπορεί να κρύψει τις ενοχές του.

Η επιστροφή του Βρουλάκη φέρνει εντάσεις και αναταραχές στο χωριό. Ο Παυλής δε θα αργήσει να έρθει αντιμέτωπος και με την πρώην γυναίκα του, την Αιμιλία, η οποία είχε καταρρεύσει μετά τον χαμό του. Εκείνη δεν γνώριζε ότι ο άντρας της ήταν ζωντανός και τον είχε θρηνήσει.

«Δεν σκέφτηκες κανέναν;», του λέει εκείνη νευριασμένη και απογοητευμένη. «Μόνο ο παπάς ήξερε την αλήθεια», της απαντάει εκείνος γεμάτος ενοχές. Ο παπά Μιχάλης, ως φίλος και πρώην συμμαθητής του Παύλου, τον είχε βοηθήσει να αποδράσει και να φύγει από την Κρήτη, προκειμένου να σταματήσει η βεντέτα.

Ωστόσο, η φυγή του από την Κρήτη διέλυσε τον γάμο τους και η Αιμιλία βρήκε ξανά τη δύναμή της και τον έρωτα στο πρόσωπο ενός γνώριμου άντρα. Η Αιμιλία ήρθε κοντά με τον καλύτερο φίλο του Παύλου, τον Δημήτρη Μαραθάκη, τον Διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής. Η απώλεια του Παύλου τους ένωσε και βρήκαν παρηγοριά ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.

Ο Παύλος δε θα αργήσει να μάθει για τη νέα σχέση και θα λυγίσει. Δε θα μπορέσει να συγχωρήσει τον φίλο του, αλλά θα καταλάβει τον πόνο της γυναίκας του. Η Αιμιλία Ξενάκη δεν είναι, όμως η μοναδική που αναστατώνεται με την “ανάσταση” του Παύλου Βρουλάκη, στο «Σασμό». Ο Παύλος σύντομα θα έρθει απέναντι από τον παπά Μιχάλη…

«Φοβάσαι παπά;», ρωτάει ο Παύλος τον παπά Μιχάλη. Ο παπά Μιχάλης είναι ανένδοτος και στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. «Ό,τι ήταν να γίνει, γίνηκε», του λέει προσπαθώντας να κατευνάσει τα πνεύματα, αλλά ο Βρουλάκης επέστρεψε στην Κρήτη για να πάρει εκδίκηση και όχι για να πάει εκδρομή.

Οι ανατροπές, όμως, δε θα σταματήσουν στον δεύτερο κύκλο του «Σασμού», που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 21:00. Ένας νέος κύκλος αίματος αρχίζει και οι εκπλήξεις δε θα σταματούν.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »