Σασμός: Η φωτό από τα γυρίσματα που ανέβασε η «Στέλλα» μαζί με τον Αστέρη!

Σασμός: Μπορεί να… χορτάσαμε να βλέπουμε τη Στέλλα, κατά κόσμον Ευγενία Σαμαρά, με μπικίνι να απολαμβάνει τις διακοπές της σε διάφορα μέρη της Ελλάδας όπως η Σαμοθράκη όμως τώρα τα… κεφάλια μέσα καθώς επέστρεψε στα πλατό για τα γυρίσματα της σειράς που θα δούμε για δεύτερη σεζόν από το ερχόμενο Φθινόπωρο!

Και δεν το λέμε εμείς αλλά το πρόδωσε η ίδια η τηλεοπτική Στέλλα ανεβάζοντας φωτογραφία της από τα πλατό σε κοινή σκηνή που έχει με τον Ορφέα Αυγουστίδη, ή αν προτιμάτε, τον Αστέρη του Σασμού.

«Εδώ θα αφήσουμε τα κοκαλάκια μας. Για εσάς δουλεύουμε βρε», γράφει χαρακτηριστικά η ηθοποιός στη φωτογραφία που ανέβασε στις Ιστορίες του Instagram στον επίσημο λογαριασμό της.

Η “Στέλλα” κι ο “Αστέρης” βρίσκονται στο σπίτι της καπετάνισσας κι είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν νέες προκλήσεις στη σειρά.

Υπενθυμίζουμε ότι ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε με την δολοφονία του Άγγελου και τη σύλληψη του Μαθιού, πριν τον γάμο του με τη Βασιλική, ως ο βασικός ένοχος. Η Στέλλα για ακόμη μια φορά θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη, αφού θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι ο Σταματάκης είναι αθώος.

Την ίδια στιγμή, ο Αστέρης θα παλέψει για την αθωότητα του αδερφού του, αφού σε καμία περίπτωση δε θέλει ο Μαθιός να περάσει τα ίδια που πέρασε κι εκείνος. Τα γυρίσματα, λοιπόν, του «Σασμού» συνεχίζονται, με την Ευγενία Σαμαρά, τον Ορφέα Αυγουστίδη και τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές να δουλεύουν πυρετωδώς για τα νέα επεισόδια που έρχονται.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η Ευγενία Σαμαρά:


Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »