Σασμός: «Θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα οι δυο μας Αστέρη» – Η Αργυρώ στέλνει τελεσίγραφο

Σασμός: Η Εύα διαβεβαιώνει τον Μαθιό ότι δεν βρίσκεται πίσω από το νέο απειλητικό σημείωμα εναντίον της οικογένειάς του, εκείνος, ωστόσο, δεν φαίνεται να πείθεται. Η Καλλιόπη, τώρα, προειδοποιεί τη γιαγιά Ειρήνη να πει όλη την αλήθεια όσο είναι καιρός, την ίδια στιγμή που ο Τηλέμαχος αναζητά εξηγήσεις από τον παπα-Μιχάλη για όσα έμαθε.

Λίγο μετά, ο Αντώνης ζητάει από τη γιαγιά βοήθεια, για να μπορέσουν να βγάλουν τον Αντρέα από την κρυψώνα του. Συγκεκριμένα, θέλει να επικοινωνήσει μαζί του προκειμένου ο Αντώνης να εντοπίσει το σήμα του και να τον συλλάβει. Παράλληλα, η Βασιλική βάζει στην Καλλιόπη μία ιδέα για τον Μαθιό που θα την αναστατώσει, αναγκάζοντάς την να επισπεύσει το σχέδιό της για να τους γλιτώσει από τις κατηγορίες. Την ίδια ώρα, η Στέλλα μαθαίνει για την επίθεση εναντίον του Χρήστου και ταράζεται, ενώ η Σάντρα αποκαλύπτει ένα διπλό πρόσωπο απέναντι στην Αργυρώ.

Η Μαρίνα προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στην κόρη της και τη Σάντρα, μη γνωρίζοντας το κακό που παραμονεύει, ούτε τις προθέσεις της τελευταίας. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, οι προειδοποιητικές απειλές στον Χρήστο συνεχίζονται και όλοι αναρωτιούνται ποιος μπορεί να κρύβεται από πίσω. Εν τω μεταξύ, επικρατεί μια γενικότερη ανησυχία για το τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου και ποιο είναι το μυστικό που κρατάει και θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου.

Σασμός: «Όσο κι αν με πονεί, μήτε στα μάτια μου δεν θέλω να τον ματαδώ»

Και έπειτα από ένα περιστατικό, η Αργυρώ επιβεβαιώνεται πως η Σάντρα πολιορκεί τον Αστέρη και απαιτεί απ’ αυτόν να της το ξεκόψει διαμηνύοντάς του πως διαφορετικά θα έχουν πρόβλημα οι δυο τους.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »