Σασμός: «Θεέ μου, πάει ο Μαθιός μας» – Το τραγικό φινάλε του ήρωα

Σασμός: Με ένα συγκλονιστικό τελευταίο επεισόδιο θα ολοκληρωθεί ο κύκλος. Ο Μαθιός καταλήγει νεκρός από τους Μουντάκηδες και η οικογένειά του θρηνεί τον χαμό του. Περίπου στα τέλη Ιουνίου ολοκληρώνεται, έπειτα από τρεις επιτυχημένες σεζόν, η δραματική σειρά του ALPHA «Σασμός» και οι σεναριογράφοι έχουν ετοιμάσει μεγάλες ανατροπές, αποκαλύψεις αλλά και τραγικές εξελίξεις.

Όλα θα τελειώσουν όπως ακριβώς ξεκίνησαν και συγκεκριμένα με ένα φονικό, που θα προκαλέσει θρήνο και σοκ. Ο Μαθιός κάποια στιγμή αποφασίζει να παραδοθεί για τον φόνο του Στεφανή εκπληρώνοντας έτσι την υπόσχεση που έδωσε στη Μαρίνα. Γνωρίζει βέβαια πως αυτή η κίνηση θα προκαλέσει την οργή όλης της οικογένειας των Βρουλάκηδων, οι οποίοι ήδη είναι διχασμένοι εξαιτίας του θανάτου του Λάζαρου και η ζωή του θα κινδυνεύσει ακόμη περισσότερο. Πράγματι, ο Μαθιός ομολογεί πως εκείνος σκότωσε τον Στεφανή και συλλαμβάνεται. Τα μέλη της οικογένειας του, που ήδη γνώριζαν την αλήθεια, βρίσκονται στο πλευρό του και ζητούν από την Αστυνομία να παρακολουθείται συνεχώς, καθώς πιστεύουν πως τα αντίποινα από τους Μουντάκηδες, οι οποίοι ήδη τους απειλούν, θα είναι σκληρά.

Ο Μαθιός φυλάσσεται νυχθημερόν, ενώ η είδηση της ομολογίας του γίνεται γρήγορα γνωστή και όλοι είναι σοκαρισμένοι που εκείνος άνοιξε αυτόν τον κύκλο αίματος των τελευταίων ετών. Λίγες ημέρες μετά, κατά τη μεταγωγή, η οποία γίνεται υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, οι Μουντάκηδες έχουν οργανώσει τα πάντα προκειμένου να πάρουν την εκδίκηση που τόσο επιθυμούν. Ένας εξ αυτών καταφέρνει και πλησιάζει τον Μαθιό και χωρίς να προλάβει κάποιος αστυνομικός να αντιδράσει τον πυροβολεί. Ο Μαθιός πέφτει στο έδαφος μέσα σε μία λίμνη αίματος και αφήνει την τελευταία του πνοή. Κανείς δεν καταφέρνει να τον σώσει και όλοι είναι σοκαρισμένοι.

Η Καλλιόπη με τη Βασιλική και τον Αστέρη δεν μπορούν να το πιστέψουν, θρηνούν και οδύρονται για τον χαμό του, ενώ όλη η Άνω Ποριά τούς συμπαραστέκεται. Η Βασιλική ειδικά είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς βλέπει ακόμη μία φορά τη ζωή της να ανατρέπεται με θλιβερό τρόπο. Τα νέα του θανάτου του Μαθιού έχουν προκαλέσει θλίψη σε όλους και κάποιοι φοβούνται πως ίσως ξυπνήσει τα ένστικτα για ένα ακόμη φονικό στην οικογένειά του. Από την άλλη, υπάρχει η ελπίδα πως ίσως έτσι επέλθει τελικά ο πολυπόθητος σασμός μιας και εξαιτίας εκείνου ξεκίνησαν όλα. Πηγή: Mytv

Σασμός spoiler: «Όχι το παιδί!» – Στιγμές τρόμου! Σε κίνδυνο ο Πετράκης

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts