Σασμός: Κόβεται η σειρά; Ποιος κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα…

Σασμός: Στην Αθήνα για να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά του Alpha βρέθηκε ο πραγματικός γιος της τηλεοπτικής Καλλιόπης του Σασμού, ρόλο που υποδύεται η Μαρία Τζομπανάκη.

Ο γιος της πραγματικής Καλλιόπης θέλει με αυτόν τον τρόπο να σταματήσει η μετάδοση της σειράς.

Πρόκειται επίσης να καταθέσει και αγωγή για ηθική βλάβη ζητώντας 1 εκατ. ευρώ που όπως είπε, θα τα προσφέρει στο Χαμόγελο του Παιδιού.

“Από το 1964 και μετά 20 χρόνια υπήρξαν 90 νεκροί. Η μία από αυτές τις δύο οικογένειες, ήταν η οικογένεια η δική μου. Θέλω να σταματήσει αυτό το έργο γιατί έχουν αγριέψει τα πράγματα στην Κρήτη.

Είναι ένα καζάνι που βράζει. Είμαστε όλοι στην κόψη του ξυραφιού. Αν έρθει κάποιος και πατήσει τη σκανδάλη ο πόλεμος θα αρχίσει από την αρχή” είπε μεταξύ άλλων ο συγκεκριμένος κύριος, οι δηλώσεις του οποίου φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο Open.

Άγνωστο παραμένει αν τελικά θα προβεί σε μία τέτοια κίνηση ο εν λόγω άντρας ο οποίος υποστηρίζει ότι είναι ο γιος της πραγματικής Καλλιόπης, πρωταγωνιστής στην ιστορία που στηρίχθηκε το σενάριο της δημοφιλούς σειράς.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δύσκολες ώρες για την Σίσσυ Χρηστίδου

Δύσκολες στιγμές περνάει η αγαπημένη παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου καθώς η υγεία της σκυλίτσας της Ginger, εμφανίζει σοβαρά προβλήματα. Η παρουσιάστρια μας ενημέρωσε ότι η σκυλίτσα