Σασμός: Οι φωτογραφίες – φωτιά, ο ιδιωτικός ντετέκτιβ και η νέα βεντέτα

Σασμός: Η Αργυρώ θα έρθει αντιμέτωπη σε μία σκληρή δικαστική -και όχι μόνο- διαμάχη με τον Σταύρο, κυρίως για την επιμέλεια του μικρού Πετρή, και η αποκάλυψη πως έχει προχωρήσει τη ζωή της μόνο κακό θα μπορούσε να της κάνει.
Όμως, ο Σταύρος είναι αποφασισμένος να την εκδικηθεί και να την τιμωρήσει νιώθοντας προδομένος από εκείνη. Γι’ αυτό και θα προσλάβει έναν ιδιωτικό ερευνητή προκειμένου να γίνει η σκιά της Αργυρώς και να την παρακολουθεί.


Εκείνη, χωρίς να μπορεί να φανταστεί τις κινήσεις του Σταύρου, συνεχίζει τις κρυφές συναντήσεις με τον Αστέρη. Ωστόσο, ο ντετέκτιβ απαθανατίζει με τον φωτογραφικό φακό του το παράνομο ζευγάρι και οι φωτογραφίες δεν αργούν να φτάσουν στα χέρια του Σταύρου.
Όπως είναι αναμενόμενο, η αντίδρασή του θα είναι ακραία και άμεση. Ο Σταύρος εκμεταλλεύεται τα στοιχεία-φωτιά που έχει στη διάθεσή του και τις αποδείξεις για τη μοιχεία της Αργυρώς. Χωρίς να χάσει χρόνο, της ζητάει να συναντηθούν. Της δείχνει τις φωτογραφίες και δεν διστάζει να την εκβιάσει. Η Αργυρώ δεν μπορεί να το πιστέψει. Ο Σταύρος κρατάει στα χέρια του τα στοιχεία που χρειάζεται για να κερδίσει την επιμέλεια του Πετρή κι εκείνη είναι ανήμπορη να αντιδράσει μιας και η μόνη λύση είναι να πει στον Αστέρη πως το παιδί είναι δικό του.

Ο Σταύρος εκβιάζει και τους δύο πως θα αποκαλύψει σε όλους τη σχέση τους και εκείνοι τρέμουν για την αντίδραση τόσο της Καλλιόπης όσο όμως και του Παύλου. Κι ενώ δεν πιστεύουν πως ο Σταύρος θα πέσει τόσο χαμηλά και θα βάλει σε κίνδυνο τις δύο οικογένειες, εκείνος σύντομα θα τους διαψεύσει με τον χειρότερο τρόπο.
Αποκαλύπτει στον Παύλο τη σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη λέγοντάς του μάλιστα πως εκείνος ήταν ο λόγος που χώρισαν. Έκτοτε οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. Ο Παύλος είναι πυρ και μανία με τον Σταματάκη και δεν ακούει κανέναν. Παραβλέπει το γεγονός πως ο Αστέρης τού έσωσε τη ζωή, όταν τα ξαδέλφια του προσπάθησαν να τον σκοτώσουν, και ετοιμάζεται να του επιτεθεί! Όπως θα δούμε, μία νέα αιματηρή βεντέτα θα ανοίξει ανάμεσα στις δύο οικογένειες και αυτή τη φορά υπεύθυνος θα είναι ο Σταύρος.

Πηγή: my tv

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts