Σασμός: Ο Αστέρης ξανά στο κρεβάτι της Στέλλας;

Σασμός: Μεγάλες ανατροπές αναμένονται στον β’ κύκλο της σειράς του Alpha και μία από αυτές σίγουρα θα είναι αν δούμε τον Αστέρη να “μπλέκεται” ξανά ερωτικά με τη Στέλλα, την οποία επρόκειτο να παντρευτεί, μέχρι που γνώρισε τον έρωτα της ζωής του, την Αργυρώ…

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή για όσα πρόκειται να δούμε. Σοκαρισμένη από την αποκάλυψη στη σειρά Σασμός ότι ο Αστέρης υποδύθηκε έναν άλλον άνθρωπο για να κάνει φίλο του τον Σταύρο, η Αργυρώ καταλαβαίνει πως ο Σταματάκης είναι ικανός για τα πάντα.

Πρoσπαθεί να τον κρατήσει μακριά από τη ζωή της και εξακολουθεί (τουλάχιστον στα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου) να μη θέλει με τίποτα να μάθει πως ο μικρός Πετρής είναι γιος του.

Οι δρόμοι τους όμως θα ξανασυναντηθούν, όταν εκείνη θα μάθει πως ο Αστέρης είναι ο δότης που της έσωσε τη ζωή . Τότε αντιλαμβάνεται το μέγεθος της αγάπης Που της έχει. ‘Αλλωστε ποτέ δεν έχουν φύγει από το μυαλό της και την καρδιά της τα όσα τής είχε πει στο τηλέφωνο την ημέρα του γάμου του Μαθιού… Στο μεταξύ, η Στέλλα, βλέποντας την αλλαγή στη συμπεριφορά του Αστέρη, πιστεύει πως ακόμα το «παιχνίδι» μπορεί να μη χάθηκε για αυτούς και οτι δεν αποκλείεται να ειναι και πάλι μαζί αν καταφέρει να τον κάνει να ξεχάσει την Αργυρώ! Δείχνει απογοητευμένος και η Στέλλα προσφέρεται νο τον παρηγορήσει.

Στο Τμήμα καταφθάνει ένας νέος αστυνομικός (Γιώργος Γεροντιδάκης), που θα κερδίσει αμέσως την εκτίμηση του Φραγκιαδάκη «Διαβάζει» πολύ καλά τις υποθέσεις που κυνηγά ο προϊστάμενός του και ξεκινά δίπλα του τις δικές του έρευνες… Αναλαμβάνει και εκείνος με τη σειρά του να πλησιάσει τον Μανώλη, που είναι ολοφάνερο ότι κάτι κρύβει επειδή φοβάται, και προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Κάποιες φορές όμως γίνεται ιδιαίτερα πιεστικός, φτάνοντας τον νεαρό στα όριά του, και αυτό δεν αρέσει στην αδελφή του τη Θοδώρα. Όσο περνά ο καιρός όμως θα καταλάβει πως ο νέος αστυνομικός είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts