Σασμός: Ο Αστέρης στο εδώλιο του κατηγορουμένου! Οι πρώτες φωτό!

Σασμός: Δεν αργεί να έρθει η ώρα που ο Αστέρης θα κληθεί να “πληρώσει” για τον θάνατο του Πετρή που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή και σε τόσο νεαρή ηλικία.

Η συμπλοκή των δύο αντρών στο χωράφι, και μάλιστα μπροστά στα μάτια της Σεμίνας η οποία προς το παρόν είναι εξαφανισμένη, έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων.

Ο Αστέρης είναι αποφασισμένος να πληρώσει για ό,τι έκανε και μέχρι στιγμής, όπως παρακολουθούμε, το τίμημα που πληρώνει, είναι δυσβάσταχτο. Εκείνο που τον έχει “τσακίσει” ψυχολογικά είναι το τέλος της σχέσης του με την Αργυρώ η οποία δεν μπορεί να συγχωρήσει στον Αστέρη ότι σκότωσε τον αδελφό της. Τουλάχιστον αυτό πιστεύει. Την ίδια ώρα, ο Μαθιός και η Στέλλα έχουν κηρύξει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της Σεμίνας που ίσως αποτελεί τη λύση στον… γρίφο. Η εύρεση ιχνών γυναικείων παπουτσιών στον τόπο της δολοφονίας ήταν η αρχή για να ξετυλιχθεί το κουβάρι και να δοθούν απαντήσεις για εκείνη την κακή στιγμή. Μία στιγμή που καθήλωσε τους τηλεθεατές και πρόσφερε ένα πολύ δυνατό σημείο στο σενάριο και τη συνέχεια της πλοκής της σειράς.

Στα επόμενα επεισόδια λοιπόν, είτε έχει βρεθεί, είτε όχι η Σεμίνα, θα παρακολουθήσουμε τη δίκη του Αστέρη. Μάλιστα, ήδη χθες (21/3) οι πιο σημαντικοί συντελεστές της σειράς βρίσκονταν σε δικαστική αίθουσα για να γίνουν τα γυρίσματα για τις συγκεκριμένες σκηνές. Την αποκάλυψη έκανε ο τηλεοπτικός Άγγελος, κάτα κόσμο Θανάσης Πατριαρχέας ο οποίος ανέβασε δύο φωτογραφίες από τα γυρίσματα.

Στην μία βλέπουμε τον Αστέρη στο εδώλιο του κατηγορουμένου και στην άλλη την Άσπα, την παπαδιά και τη Μαρίνα στην πρώτη θέση των καθισμάτων της δικαστικής αίθουσας μαζί με τον Άγγελο. Δείτε παρακάτω:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts