Σασμός: Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «ντύνεται» Ευθύμης Φαρμάκης σε έναν ρόλο-πρόκληση!

Σασμός: Ο Ευθύμης Φαρμάκης είναι μπλεγμένος με τον υπόκοσμο…

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής, έρχεται με φόρα στον δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς του ALPHA, Σασμός υποδυόμενος τον Ευθύμη Φαρμάκη, έναν σκοτεινό και απρόβλεπτο ήρωα που αναμένεται να συζητηθεί κατά πολύ την ερχόμενη σεζόν από τους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς.

Ποιος είναι ο Ευθύμης Φαρμάκης που έρχεται στον Σασμό;

Ο Ευθύμης Φαρμάκης, όπως είναι ήδη γνωστό, θα είναι μπλεγμένος με τον υπόκοσμο. Μάλιστα, ο ίδιος θα εκπροσωπήσει τη σκοτεινή πλευρά του εγκλήματος, καθώς θα υποδυθεί έναν έμπορο όπλων. Ο Ευθύμης είναι ένας πολύ σκοτεινός χαρακτήρας με πολλά μυστικά. Είχε μπλέξει με λαθρεμπόριο όπλων και λίγα χρόνια πριν η αστυνομία τον συνέλαβε και κατάσχεσε το εμπόρευμά του.

Μπήκε στη φυλακή για πολλά χρόνια. Εκεί έκανε κι άλλες γνωριμίες, οι οποίες φυσικά του άλλαξαν τη ζωή. Αποφυλακίστηκε και προσπαθεί έκτοτε να χτίσει από το μηδέν τη ζωή του. Γίνεται ιδιοκτήτης ενός μπαρ στο Ρέθυμνο και μπαίνει για τα καλά στον χώρο της νύχτας. Βέβαια, το παρελθόν του τον καταδιώκει ακόμα. Ο Ευθύμης Φαρμάκης έρχεται με φόρα στον δεύτερο κύκλο της σειράς Σασμός με έναν εκρηκτικό ρόλο που αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 10003 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr