Σασμός: Ο ισοβίτης Λάζαρος Γεωργακόπουλος: Η ηλικία, η ηθοποιός σύζυγος και η τραγουδίστρια κόρη του

Σασμός: Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος είναι το νέο πρόσωπο – έκπληξη που εισέβαλε στη σειρά και αναμένεται να φέρει στο φως νέες ανατρεπτικές υποθέσεις.

Ποιος είναι ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος που υποδύεται τον ισοβίτη Καραπάνο;

H ηλικία και οι συνεργασίες

Είναι 59 ετών και με αξιόλογη πορεία! Είναι απόφοιτος του Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν και έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης και του Εθνικού Θεάτρου. Ανάμεσα σε αυτές τις παραστάσεις έχει παίξει στην Επίδαυρο το 2005 στις Βάκχες, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη και το 2008 στον Ορέστη σε σκηνοθεσία του Σλόμπονταν Ουνκόφσκι.

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Ο γιος (2019), Misery (2018), Περιμένοντας τον Godot (2016), Αδερφοί Καραμάζοφ (2015).
Στον κινηματογράφο συμμετείχε στην ταινία Ελεύθερο Θέμα (2018).
Στην τηλεόραση συμμετείχε στη σειρά Έτερος Εγώ: Κάθαρσις (2020).

Η τραγουδίστρια κόρη του και το The Voice

Κόρη του ηθοποιού είναι η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, η μεγάλη νικήτρια του περσινού The Voice.

«Οταν τελειώσουν οι πρόβες μου, επιστροφή στο σπίτι. Για λίγη ώρα στον καναπέ. Ξεκούραση. Κάποια τηλέφωνα, λίγη τηλεόραση. Ειδήσεις. Λίγο σερφάρισμα στο Διαδίκτυο, email, διάβασμα, μουσική… H Μαρία ετοιμάζεται για το θέατρο, φεύγει, η Ιωάννα διαβάζει, έτσι λέει, μια αγκαλιά μαζί της, σπάνια πια. Εφηβεία… Μιλάμε, όμως, πολύ. Τα προβλήματά της, τα δικά μου. Ενα τσιγάρο μαζί –το ονομάζει «ποιοτικό χρόνο με τον πατέρα μου»– πάντα στην κουζίνα!

Μετά, φίλοι, συναντήσεις, όχι κάθε μέρα πια, για ποτό ή για φαγητό, μετά το θέατρο έρχεται η Μαρία να μας βρει. Συζητήσεις και πολύ γέλιο. Ευτυχώς, μπορούμε ακόμη να γελάμε πολύ. Και ευτυχώς, διατηρώ φιλίες πολλών χρόνων, που όσο και να χανόμαστε λόγω δουλειάς, είναι σαν να είμαστε κάθε μέρα μαζί. Έπειτα, σπίτι. Μια μεγάλη βόλτα με τα σκυλιά. Τα τελευταία τσιγάρα της ημέρας, που γίνονται όλο και περισσότερα, με τη σκέψη ότι αύριο πρέπει να το κόψω. Μετά, λίγο διάβασμα στο κρεβάτι. Με χαλαρώνει.

Κλείνοντας τα μάτια μου αναλογίζομαι όλη την ημέρα μου. Τις ατμόσφαιρες, τα συναισθήματά μου, τις σκέψεις μου, τι ειπώθηκε, πώς ειπώθηκε, πώς ένιωσα, αν μπορώ να επαναφέρω στo σώμα μου την ίδια αίσθηση, σαν μια άσκηση για τη συναισθηματική μου μνήμη, κάτι που το έκανα από μικρός. Ο ύπνος με βρίσκει γεμάτο με αινίγματα», είχε πει στην Καθημερινή μιλώντας για την κόρη του

Η ηθοποιός σύζυγός του

Είναι παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Μαρία Κατσιαδάκη.

HOT: Σασμός: Αυτός είναι ο λόγος που ο Πετρής πεθαίνει

cressida_jewels

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Συγκίνησε ο Άγγελος που είχε υποστεί εγκεφαλική παράλυση και τετραπληγία 4 μηνών

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Ο υποψήφιος αποκάλυψε στους κριτές το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, αποδεικνύοντας πως δεν πρέπει ποτέ να το βάζουμε κάτω, αλλά αντίθετα