Σασμός: Ο Μαθιός στο νοσοκομείο

Σασμός: Ο Μαθιός συνεχίζει την έρευνα για το χαμένο όπλο, αλλά όσο οι μέρες περνούν και δεν το βρίσκει τόσο μοιάζει απεγνωσμένος.

Όταν μαθαίνει πως το όπλο το έχει ο Μανόλης, εισβάλλει στην αποθήκη των Αγγελάκηδων, για να το βρει. Δυστυχώς για εκείνον, όχι απλά θα μείνει με άδεια χέρια, αλλά θα μάθει και κάτι που θα τον αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Συγκεκριμένα, πως ο Μανόλης έχει δώσει το όπλο στον Παύλο. Αυτή η εξέλιξη οδηγεί τον Μαθιό σε παράνοια. Δεν μπορεί να πιστέψει πως ο μεγαλύτερος εχθρός του έχει το στοιχείο που μπορεί να τον καταδικάσει.

Η ψυχολογία του Μαθιού μέρα με την ημέρα όλο και χειροτερεύει στη σειρά Σασμός. Από τη μία προσπαθεί να πείσει τον Αστέρη πως όσα έγραφε το γράμμα είναι προϊόν της φαντασίας του Κώστα και του Ευθύμη για να τον εκδικηθούν και από την άλλη τρέμει στην ιδέα πως ο Παύλος θα παραδώσει το όπλο στην Αστυνομία. Ο Μαθιός καταρρέει και προκαλεί ανησυχία στην οικογένειά του.

Ο άντρας μεταφέρεται στο νοσοκομείο με βαριά κρίση πανικού και χρήζει παρακολούθησης.

Πηγή: περιοδικό My tv

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Ο Γιατρός: Η Τζωρτζίνα Λιώση & ο Παναγιώτης Εξαρχέας μας αποκαλύπτουν την εξέλιξη των ρόλων τους

«Ο Γιατρός», η σειρά τουAlpha που μας γοήτευσε, μας συγκίνησε, μας καθήλωσε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, επιστρέφει στον Alpha ανανεωμένη, με νέα επεισόδια,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »