Σασμός: Ο Μαθιός ψάχνει το παρελθόν του Καραπάνου

Σασμός: Ο Μαθιός θα γνωρίσει την Κλαίρη, ενώ ένας νέος υπαστυνόμος, ο Γεράσιμος (Αργύρης Πανταζάρας), εμφανίζεται στο τμήμα για να αναλάβει καθήκοντα.
Η κρίση στη σχέση Τάσου και Σοφίας βαθαίνει στη σειρά Σασμός όλο και περισσότερο, σύμφωνα με το tivi, με τη Στέλλα να προσπαθεί μάταια να κρατήσει τις ισορροπίες. Την ίδια στιγμή ο Καραπάνος φτάνει όλο και πιο βαθιά στο παρελθόν του Αστέρη, την ώρα που ο Μαθιός προσπαθεί να μάθει περισσότερα γι’ αυτόν και κατά πόσον αποτελεί κίνδυνο για τον αδελφό του.

Ο Τάσος επιτέλους πατάει πόδι στη Σοφία και η Στέλλα είναι εκεί για να τον στηρίξει: «Επιτέλους, μίλησες και πήρες τις αποφάσειε που έπρεπε», του λέει. Στο μεταξύ η Ασπα βάζει πια την υπογραφή που κλείνει οριστικά την προηγούμενη ζωή της με τον Κώστα που τόσο την είχε βασανίσει. Η άφιξη του Γεράσιμου αλλάζει για μια ακόμα φορά τα δεδομένα. Καθώς ετοιμάζεται για την πρώτη του αστυνομική αποστολή, το κουβάρι του σκοτεινού παρελθόντος του αρχίζει να ξετυλίγεται.

Viral ΕίδησηΣασμός: Η απόδραση του Τόλη από τις φυλακές και όλη η αλήθεια

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »