Σασμός: Ο Μανώλης κρίνεται ψυχικά ασθενής! Τι θα του δώσει τη χαριστική βολή;

Σασμός: Ακόμα μία τραγική φιγούρα του δεύτερου κύκλου του Σασμού θα είναι ο Μανώλης τον οποίο θα κατατρέχουν οι δαίμονές του. Μέσα στο μυαλό του θα γυρνούν όλοι εκείνοι οι εφιάλτες από τους οποίους θέλει να ξεφύγει αλλά δεν θα μπορεί.

Ο Μανόλης θα υποφέρει αρκετά στη δεύτερη σεζόν της σειράς Σασμός. Μετά τον θάνατο του Άγγελου, όλα μέσα του θα αλλάξουν. Μπορεί ο Μαθιός να κατηγορήθηκε για τον φόνο και να οδηγήθηκε στο τμήμα, όμως ο Μανόλης Αγγελάκης δε μπορεί να ησυχάσει.

Θεωρεί πως μετά τον Πετρή, χάθηκε κι άλλη ψυχή άδικα. Οι Σταματάκηδες σκορπίζουν τον τρόμο σε κάθε γωνιά του χωριού, με αποτέλεσμα να χάνονται αθώες ψυχές. Εάν μιλήσει τώρα για τον Στεφανή, ίσως σταματήσει το κακό, αλλά ίσως και να φουντώσει περισσότερο η βεντέτα.

Ο εφιάλτης για τον Μανόλη ξεκινά, με αποτέλεσμα να βλέπουμε έναν άλλον πρωταγωνιστή, στη δεύτερη σεζόν της σειράς Σασμός. Ο Μανόλης αλλάζει, απομακρύνεται από όλους, σκοτεινιάζει, μαραζώνει.

Ο Μανόλης στον Σασμό

Εκτός από την κακή του ψυχολογική κατάσταση, αρχίζει να έχει οράματα, παραισθήσεις.. Βλέπει τον Στεφανή, τον Πέτρο, τον Άγγελο. Κάθε βράδυ ξυπνά από φρικτούς εφιάλτες, με την Κλαίρη και την Θοδώρα να βρίσκονται σε πανικό. Ο Μανόλης χάνει το μυαλό του και κανείς δε μπορεί να τον βοηθήσει πραγματικά…

Η μόνη λύση είναι να μαζέψει τα πράγματά του και να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του. Θα φύγει στο εξωτερικό, κυνηγώντας την υποτροφία του καθηγητή του και σβήνοντας από τη μνήμη του όσα τον στοίχειωσαν…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 9526 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr