Σασμός: Ο Μανώλης περνάει στην αντεπίθεση! Τι ζητάει από τον Μαθιό για να μη μιλήσει!

Σασμός: Ο Μανώλης, όπως γνωρίζουμε όλοι, είναι ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του Στεφανή και απ’ ό,τι φαίνεται θα πάψει πλέον να αντιμετωπίζει τα πράγματα φοβισμένος αφού περνά στην αντεπίθεση!

Δυσάρεστες,, λοιπόν, καταστάσεις για τον Μανώλη και την Κλαίρη, αφού ο χωρισμός θα έρθει για το ζευγάρι και ο Μανόλης θα είναι σωστό ράκος, αφού η Κλαίρη του έδινε δύναμη και τον έκανε ευτυχισμένο.

Μετά την ομολογία του Αμερικάνου ότι δεν ήταν εκείνος ο φονιάς, η υπόθεση της δολοφονίας του Στεφανή ανοίγει και πάλι. Στο μάτι του κυκλώνα ξαναμπαίνει ο Μαθιός. Μόνο ο Μανώλης και η Καλλιόπη, όμως, ξέρουν την αλήθεια. Η μητέρα του τον είχε ήδη βοηθήσει, όμως ο μικρός; Θα συνεχίσει να κρατάει το στόμα του κλειστό;

Όλα αυτά μαζί θα γίνουν αφόρητο βάρος και ο Μαθιός θα ομολογήσει στον Μανώλη. Του λέει ότι σκότωσε τον Στεφανή και ο λόγος ήταν ότι κακοποιούσε την Βασιλική και επειδή την αγαπούσε δεν μπορούσε να το βλέπει αυτό.

Ο Μανώλης που έχει καλή ψυχή, και αγαπάει τον φίλο του Νικηφόρο, θα το σκεφτεί, και θα δεχτεί την πρόταση του Μαθιού, αλλά με ένα όρο.

Του ζητάει μάλιστα να σταθεί δίπλα στη νέα του οικογένεια και να μην τους εγκαταλείψει ποτέ. Νοιάζεται για την Βασιλική και τον Νικηφόρο.

Ο Μαθιός ανακουφισμένος θα του το υποσχεθεί και οι 2 τους θα κρατήσουν το μυστικό καλά φυλαγμένο.

Πάλι θα την γλυτώσει ο Μαθιός. Για πόσο όμως;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts