Σασμός: Ο Μύρωνας όχι μόνο επιστρέφει στη σειρά αλλά θα εκπληρώσει τον έρωτά του με την Άσπα!

Σασμός: Ένα από τα μυστικά της επιτυχίας αυτής της σειράς είναι οι αγαπημένοι ήρωες που έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους να επιστρέφουν ξανά και ξανά και η αλήθεια είναι πως την προηγούμενη επιστροφή του Μύρωνα δεν την είχαμε χορτάσει!

Αυτή τη φορά όμως ο Δημήτρης Μαμιός επιστρέφει στην Άνω Ποριά για να μείνει.

Αυτό όμως δεν πρόκειται να το δούμε σύντομα αφού σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η επιστροφή του Μύρωνα, του αστυνόμου της καρδιάς μας, θα γίνει από τη νέα σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα λίγο πριν το φινάλε της πρώτης σεζόν θα δούμε τη ζωή της Άσπας να αλλάζει ριζικά μιας και ο αγαπημένος της Άγγελος πέφτει νεκρός με την ίδια να μην μπορεί να διαχειριστεί την απώλεια του καθώς όπως είναι ήδη γνωστό θα δολοφονηθεί και μάλιστα άγρια.

Τώρα σε ότι αφορά στην επιστροφή του Μύρωνα, αυτή θα γίνει και σεναριακά θα αποτελέσει «κλειδί» σε δυο σημαντικές ιστορίες!

Η μια θα έχει κάνει με την εξιχνίαση της δολοφονίας του Στεφανή καθώς μπορεί μέχρι τώρα να μην το έχουμε δει αλλά ο Μύρωνας έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του τον Μαθιό… ας μην ξεχνάμε εξάλλου πως ο ήρωας είναι πανέξυπνος και μεθοδικός… και μετά την απώλεια του Γεράσιμου ο Φραγκιαδάκης θα αναζητήσει τον Μύρωνα προκειμένου να συμβάλλει σε όλα όσα έχουν προηγηθεί κι έχουν φέρει αναστάτωση στην Άνω Ποριά.

Επιπλέον ο ήρωας έχει να αντιμετωπίσει και την πληγωμένη καρδιάς της Άσπας μετά το φευγιό του Άγγελου. Ο Μύρωνας δεν την έχει ξεπεράσει και θέλει πάση θυσία να νιώθει πως η Άσπα είναι ασφαλής και ευτυχισμένη.

Έτσι λοιπόν οι δυο τους θα κάνουν ένα νέο ξεκίνημα και σίγουρα η ζωή και των δυο θα αλλάξει ολοκληρωτικά ενώ μέχρι να δούμε αυτό το ταίριασμα οι ανατροπές θα είναι πολλές γιατί ο Μύρωνας είναι… λαγωνικό!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.