Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης δεν θέλει να δει τη Μαρίνα ευτυχισμένη με τον Αντώνη!

Σασμός: Στα νέα επεισόδια καταφθάνει ο ξάδελφος του Μάρκου Βρουλάκη, ο Παύλος, και μπαίνει ανάμεσα στη Μαρίνα και στον Αντώνη.

Δεν θέλει να δει τη γυναίκα του Μάρκου με άλλον άντρα και η ευτυχία για το ζευγάρι θα αργήσει ακόμα περισσότερο…

Κάθε φορά που πάει να χαρεί ο Αντώνης, κάτι γίνεται και ανατρέπονται τα πάντα… Η ευχή του κόσμου να δει το ζευγάρι μαζί θα γίνει πραγματικότητα. Σεναριογράφου θέλοντας και Θεού επιτρέποντας, ο Αντώνης “θα το πάρει το κορίτσι”.

Το πότε θα το δούμε…» δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του ο Δημήτρης Ήμελλος και δεν θα πούμε ότι ήταν προφητικός, απλώς είχε διαβάσει τα… παρακάτω επεισόδια της σειράς του ALPHA, που επιστρέφει στους δέκτες μας στις αρχές του φθινοπώρου.

Στο χωριό έρχεται ο Παύλος Βρουλάκης (Στέλιος Μάινας), που όλοι τον θεωρούσαν χαμένο. Η γιαγιά Ειρήνη τον αγκαλιάζει και τον υποδέχεται ξανά στην οικογένεια.

Αρχικά και η Μαρίνα χαίρεται που θα έχει έναν προστάτη για τη φαμίλια της, έναν άνθρωπο που θα κρατά τους Σταματάκηδες μακριά, τώρα που ο Πέτρος και ο Άγγελος είναι στο χώμα και οι γυναίκες έχουν, μείνει μόνες τους στο σπίτι.

Πολύ σύντομα όμως διαπιστώνει πως ο Παύλος έχει έρθει με συγκεκριμένο σκοπό. Ελέγχει πού πηγαίνει και ποιον βλέπει και έχει άποψη για το πώς πρέπει να φέρεται στη ζωή της ως χήρα του Μάρκου. Για ακόμα μία φορά η Μαρίνα βλέπει το όνειρο της ολοκλήρωσης της ευτυχίας της με τον Αντώνη να μπαίνει στην αναμονή.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Τηλέραμα, δεν είναι πια διατεθειμένη να βάλει τη ζωή της σε δεύτερη μοίρα και οι συγκρούσεις της με τον ξάδελφο θα είναι συχνές. Αυτή η τριβή στη σχέση τους είναι ό,τι ακριβώς περιμένουν οι Σταματάκηδες ώστε να έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.