Σασμός: Ο Πετρής επιστρέφει ως… φάντασμα – Ο σπαραγμός της Μαρίνας

Σασμός: Η πιο δύσκολη μέρα φτάνει απόψε. Μαρίνα, Αργυρώ και γιαγιά Ειρήνη βυθισμένες στη θλίψη αποχαιρετούν μια για πάντα τον Πετρή.
Μια από πιο συγκλονιστικές σκηνές του αποψινού επεισοδίου είναι αυτή οπού η Μαρίνα μπαίνει στο δωμάτιο του Πετρή και χαϊδεύει τα ρούχα του. Ο Πετρής ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά της και τα λόγια τους είναι σπαρακτικά!

Σας το γράφαμε από χθες ότι οι σεναριογράφοι, μετά την κατακραυγή του κόσμου για τον θάνατο του Πετρή, θα τον επαναφέρουν σε flashback ή στις σκέψεις των άλλων και αυτό θα συμβεί από απόψε.

Ο Αστέρης διαβάζει το γράμμα που του έχει στείλει η μάνα του με το Νικηφόρο. Η Καλλιόπη πείθει τον Μαθιό να αφήσει πίσω το βαρύ παρελθόν του και να αφοσιωθεί στον αδελφό του και στην προσπάθειά τους να τον φυγαδεύσουν προκειμένου να του σώσουν τη ζωή. Η Μαρίνα πηγαίνει στο δωμάτιο του Πέτρου, εκεί «βλέπει» τον Πέτρο και μιλάει μαζί του.

Η Αργυρώ και η Μαρίνα επιρρίπτουν ευθύνες στον Αντώνη για τη διαρροή περί ψεύτικου άλλοθι και διαστρέβλωση των γεγονότων που οδήγησαν στον φόνο του Πέτρου. Η Μαρίνα βουτηγμένη στον θρήνο και στην απελπισία λέει βαριές κουβέντες στον Αντώνη κι εκείνος βυθίζεται στη σιωπή.

Η Μαρίνα καταρρακωμένη ζητάει από τα ξαδέρφια της να γυρίσουν πίσω στο Ηράκλειο.
Ο γάμος της Θοδώρας και του Γιώργη κρέμεται από μια κλώστη. Η Καλλιόπη απογοητευμένη από τη στάση του Αστέρη, αποφασίζει να αναλάβει δράση. Η Αργυρώ δέχεται ένα τηλεφώνημα από τη Σεμίνα που την αναστατώνει.

Ο Αστέρης παραδίδεται στην αστυνομία! Το νέο της ομολογίας του αναστατώνει το χωριό.

HOTΣασμός: Έρχονται τρομερές ανατροπές – Την πληρώνουν αθώοι

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts