Σασμός: Ο σπαραγμός στην κηδεία του Άγγελου και η μεταφορά του Αστέρη στο νοσοκομείο!

Σασμός: Μαθαίνει ότι έχει δώσει το νεφρό του στην Αργυρώ και παθαίνει σοκ, χάνοντας κάθε ελπίδα για επανασύνδεση. Το χωριό αποχαιρετά τον Άγγελο. Ο Παύλος ετοιμάζει το πρώτο του χτύπημα.

Συγκινημένος ο Παύλος, αποκαλύπτει στη γιαγιά Ειρήνη γιατί εξαφανίστηκε όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Αστέρης στο νοσοκομείο

Ο Αστέρης έχει μια εκρηκτική συνάντηση με την Αργυρώ που θα επιδεινώσει δραματικά την κατάσταση της υγείας του. Καθώς το νέο για την ομολογία της Καλλιόπης φτάνει από στόμα σε στόμα σε όλο το χωριό, η Μαρίνα προσπαθεί να βάλει φρένο στην οργισμένη Αργυρώ. Ο Μαθιός, από την άλλη, παρά τη χαρά της Βασιλικής και του Νικηφόρου για την απελευθέρωσή του, σηκώνει ένα βάρος. Περιχαρής η γιαγιά Ειρήνη, φέρνει στο σπίτι το μεγάλο μυστικό και το αποκαλύπτει. Όλοι οι Βρουλάκηδες μαθαίνουν πως ο Παύλος είναι ζωντανός. Ο Μαθιός επιστρέφει στο σπίτι ελεύθερος, την ώρα που η Καλλιόπη αρνείται να αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο της δολοφονίας του Αγγέλου. Η Στέλλα μεταφέρει τον Αστέρη στο νοσοκομείο, όπου θα ανακαλύψει κάτι που θα τη συνταράξει. Η γιαγιά ετοιμάζει την υποδοχή του Παύλου στο σπίτι, ενώ η Μαρίνα και η Αργυρώ ανησυχούν ότι τα έχει χαμένα.

Συγκίνηση για την επιστροφή

Ο παπα-Μιχάλης προσπαθεί ανάστατος να αποτρέψει τον Παύλο από το να αποκαλυφθεί, αλλά πλέον τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους. Οι αναμνήσεις που ξυπνούν στο μυαλό του, τον οδηγούν στο να εμφανιστεί από τη χώρα των νεκρών και να επισκεφτεί το σπίτι των Σταματάκηδων, ανακοινώνοντας ότι η ώρα της εκδίκησης έχει φτάσει. Οι Βρουλάκηδες υποδέχονται τον Παύλο στο σπίτι με μεγάλη συγκίνηση για την επιστροφή του. Η Στέλλα προσπαθεί να μάθει από τη Βασιλική λεπτομέρειες για το χειρουργείο που έκανε η Αργυρώ, καθώς υποψιάζεται πως σχετίζεται με την κατάσταση της υγείας του Αστέρη. Ο Αστέρης, από την πλευρά του, δεν μπορεί να ησυχάσει στην ιδέα ότι η μάνα του είναι φόνισσα και ανακοινώνει στον Μαθιό ότι δεν σκοπεύει να τη βοηθήσει. Η Μαρίνα μαθαίνει για την επιστροφή του Παύλου και συγκρούεται μαζί του, λίγο πριν από την κηδεία του Αγγέλου.

Όρκος εκδίκησης

Ο Αστέρης λυγίζει και εξομολογείται στη Βασιλική όλο του τον πόνο για την Αργυρώ. Και ενώ το χωριό μαζεύεται στο σπίτι της Μαρίνας για να τιμήσουν το νεκρό Άγγελο, εμφανίζεται ο Παύλος. Η ημέρα της κηδείας του Αγγέλου φέρνει πόνο και αναστάτωση, καθώς το νέο για το γυρισμό του Παύλου απλώνεται από στόμα σε στόμα. Ο Μαθιός επιβεβαιώνει στη Στέλλα την αλήθεια για το νεφρό του Αστέρη, προκαλώντας της μεγάλη οδύνη, καθώς καταλαβαίνει πως ο έρωτας μεταξύ τους είναι ανέφικτος. Ο Μαθιός φτάνει στο σπίτι της Μαρίνας, όπου έρχεται αντιμέτωπος με τον Σταύρο και τον Παύλο. Καθώς ο Άγγελος βυθίζεται στο χώμα, ο Παύλος ορκίζεται εκδίκηση.

Πηγή: Τηλεθεατής

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 9970 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr