Σασμός: Ο Σπύρος χλευάζει τον Αντώνη – «Είσαι τζάμπα μάγκας»

Σασμός: Ο Σπύρος κι ο Αντώνης έρχονται αντιμέτωποι. Ο Γεράσιμος έχει παραθέσει όλα τα στοιχεία που τον ενοχοποιούν, περιμένοντας την καταδίκη του. Ο Αντώνης έχει πέσει από τα σύννεφα, δε μπορεί να διανοηθεί πως ο “ρουφιάνος” ήταν μέσα στο ίδιο του το τμήμα!

Ο Αντώνης στη σειρά Σασμός καλεί τον Σπύρο για ανάκριση. Σε αυτή τη συζήτηση θέλει να συμμετέχει και ο Γεράσιμος, ο Φραγκιαδάκης, όμως, δεν το επιτρέπει! Φωνάζει στον Αντώνη να βγει έξω από την αίθουσα, αφήνοντάς τους μόνους.

Viral Είδηση: Σασμός Spoiler: Αυτό είναι το τέλος των ζευγαριών – Ποιοι παντρεύονται, ποιοι χωρίζουν


Στην αρχή, ο Αντώνης προσπαθεί να προσεγγίσει με ηρεμία τον Σπύρο, ζητώντας του να του αποκαλύψει μόνος του την αλήθεια. Φυσικά, εκείνος τα αρνείται όλα. Αναφέρει πως όλα είναι ένα καλοστημένο σχέδιο από τον Γεράσιμο, επειδή τον αφόπλισε.

Όσο ο Σπύρος προσπαθεί να αμυνθεί, τόσο ο Αντώνης εξοργίζεται, στη σειρά Σασμός. Η οργή του είναι τεράστια, με αποτέλεσμα να ξεσπά. Ο Σπύρος έχει μία σίγουρη και ειρωνική στάση απέναντί του, χωρίς να έχει καταλάβει το πόσο πολύ κινδυνεύει.

Η ένταση κορυφώνεται, όταν ο Φραγκιαδάκης βγάζει από το συρτάρι του το στοιχείο – φωτιά: Το κινητό με το οποίο έκλεινε τις βρώμικες συμφωνίες του ο Σπύρος! Όταν, μάλιστα, του τονίζει πως πάνω έχει τα αποτυπώματά του, εκείνος σιωπά. Το τέλος του έχει φτάσει.

Ο Αντώνης δίνει διαταγή και ο Σπύρος χάνει τη θέση του από την αστυνομία. Κινδυνεύει ακόμη και με φυλάκιση. Ο Γεράσιμος αισθάνεται περήφανος που κατάφερε να γλιτώσει τον Αντώνη από τα χέρια του αδίστακτου νεαρού αστυνομικού. Μόνο που ο Αντώνης Φραγκιαδάκης δεν είναι ακόμη σε θέση να δεχτεί όλα όσα έγιναν, πίσω από την πλάτη του…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 9475 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr