Σασμός: Ο τρόμος της Μαρίνας για τον μικρό Πετρή: «Αργυρώ πρόσεχε το μωρό»

Σασμός: Ανεξέλεγκτο αναμένεται να είναι το μίσος πλέον ανάμεσα στους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες οι οποίοι στο β’ κύκλο της σειράς θα ανοίξουν νέο κύκλο αίματος.

Η κατάσταση ανάμεσα στις δύο οικογένειες της Κρήτης χειροτερεύει. Η αλήθεια για τον μικρό Πετρή αποκαλύπτεται και όλοι βρίσκονται σε πανικό. Όσο κι αν ο Αστέρης με την Αργυρώ προσπάθησαν να κρατήσουν κρυφό το μυστικό αυτό, το νέο φτάνει στα αυτιά της Καλλιόπης κι όλα ανατρέπονται.

Η Αργυρώ δε μπορεί να κρύβει άλλο τον πατέρα του παιδιού της. Μόλις ο Σταύρος αναχωρεί για τα Γιάννενα, η ζωή της αλλάζει ριζικά. Το ζευγάρι χωρίζει, με αποτέλεσμα ο Αστέρης να επεμβαίνει όλο και περισσότερο στη ζωή της.

Μόλις μάθει πως είναι ο πατέρας του μικρού Πετρή, ο θυμός του θα ξεχειλίσει. Ένας τεράστιος καυγάς θα ξεσπάσει ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές, με την Μαρίνα να προσπαθεί να κρατήσει το παιδί μακριά από τους Σταματάκηδες, στη σειρά Σασμός. Άλλωστε, το μωρό αυτό είναι ο μοναδικός Βρουλάκης που έχει απομείνει στην οικογένεια…

Η Αργυρώ ικετεύει τον Αστέρη να μην αποκαλύψει πως είναι ο πατέρας του μικρού Πετρή. Σύντομα, όμως, η Καλλιόπη θα μάθει την αλήθεια και τότε θα ξεκινήσει ο πραγματικός πόλεμος των δύο οικογενειών.

Στο μωρό κυλά αίμα Σταματάκηδων και για αυτό πρέπει να μείνει στο δικό τους σπίτι, να μεγαλώσει με τις δικές τους αρχές. Ο Αστέρης και ο Μαθιός έρχονται σε ρήξη με την Καλλιόπη και όσα υποστηρίζει. Βέβαια, εκείνη είναι κάθετη.

Η Μαρίνα λυγίζει στο άκουσμα πως θα χάσει το παιδί, στη σειρά Σασμός. Ικετεύει την Αργυρώ να είναι σε ετοιμότητα, να μην αφήσει κανέναν να της το πάρει από την αγκαλιά. Οι δύο οικογένειες έχουν βγάλει τα μαχαίρια, αγνοώντας πως το μωρό αυτό ήρθε στον κόσμο για να τις ενώσει…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »