Σασμός: Ο Τόλης βγαίνει από τη φυλακή και συλλαμβάνεται ξανά

Κι όμως, ο Τόλης ξανά συλλαμβάνεται, στη σειρά Σασμός. Ο στόχος της Αιμιλίας δεν επιτυγχάνεται. Ο Ευθύμης μαθαίνει για την αποφυλάκισή του και σπεύδει να τον σκοτώσει, για να κρατήσει το στόμα του κλειστό!

Ο Τόλης, μπορεί να αισθάνεται ελεύθερος, όμως κινδυνεύει περισσότερο από ποτέ! Εάν αποκαλύψει το γράμμα, θα ξεσπάσει ένας ατελείωτος πόλεμος ανάμεσα στους Σταματάκηδες. Αντίστοιχα, αν αποκαλύψει ποιος σκότωσε τον Κώστα, όλα θα τελειώσουν για τον Ευθύμη και τον Παύλο.

Επομένως, όλα είναι εναντίον του. Ο Τόλης δυσκολεύεται να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση και ζητά προστασία. Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα που κυκλοφορεί, ο Λευτέρης μαθαίνει από τον Ευθύμη το σχέδιο εξόντωσης του Τόλη και σπεύδει στην Ντίνα, για να ζητήσει βοήθεια.

Προκειμένου να προστατευτεί ο νεαρός, η αστυνομία βρίσκει την εξής ιδέα: Να οδηγηθεί ξανά στο τμήμα! Έτσι, ο Τόλης συλλαμβάνεται για δεύτερη φορά στη σειρά Σασμός και κρατείται μέσα στο τμήμα!

Μπορεί σε όλους να λένε τη δικαιολογία πως τον συνέλαβαν, διότι έκανε κάτι κακό, όμως στον ίδιο λένε πως τον κρατάνε για τη δική του προστασία και μόνο. Ο Ευθύμης εξοργίζεται με την εξέλιξη των πραγμάτων και αναζητά τον.. προδότη της ομάδας του.

Πηγή: diavaseto

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts