Σασμός: Ο Χρήστος καλεί στο γραφείο του τον Μαθιό και…

Σασμός: Ο Χρήστος ρωτάει ευθέως τον Μαθιό αν σκότωσε τον Στεφανή – Η Στέλλα αρνείται και στον Αστέρη την εκπροσώπηση του Μαθιού. Δείτε απόψε, Τρίτη 12 Μαρτίου στις 21:00:

Η Εύα ετοιμάζει την αναχώρησή της διαβεβαιώνοντας Παύλο και Βαγγέλη, πως δεν θα κάνει κίνηση εναντίον του Μαθιού. Στο μεταξύ ο Χρήστος καλεί στο γραφείο του τον Μαθιό και τον ρωτάει ευθέως αν σκότωσε τον Στεφανή, ενώ η Στέλλα ξεκαθαρίζει στον Αστέρη ότι δεν πρόκειται να αναλάβει την εκπροσώπηση του αδελφού του.

Εκείνος προσπαθεί να τη μεταπείσει, αλλά παραμένει ανένδοτη, ενώ δε θα διστάσει να έρθει και σε σύγκρουση με τον πατέρα της. Το πόρισμα του πραγματογνώμονα για τη δολιοφθορά στο αυτοκίνητο της Θοδώρας αφήνει το Γιώργο με το στόμα ανοιχτό και τον πεισμώνει να ανακαλύψει την αλήθεια.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »