Σασμός: «Πάνω από το πτώμα μου θα κάνετε σασμό»!

Σασμός: Ως άλλο αγρίμι έχει επιστρέφει στην Άνω Ποριά ο Αντρέας και φαίνεται πως κανείς δεν μπορεί να τον κάνει να σκεφτεί με τη λογική. Τα πράγματα γίνονται χειρότερα όταν μαθαίνει πως ο Παύλος προσπαθεί να κάνει σασμό με την οικογένεια Σταματάκη.

Τίποτα δεν είναι ίδιο από την τελευταία φορά που βρέθηκε στο αγαπημένο του χωριό ο Αντρέας Βρουλάκης. Οι άνθρωποι θα έχουν αλλάξει, οι μνήμες θα έχουν ξεθωριάσει, μα το χειρότερο για εκείνον θα είναι όταν μάθει πως δεν υφίσταται πλέον βεντέτα μεταξύ των δύο ισχυρών οικογενειών του χωριού. Το πρώτο χτύπημα θα του έρθει όταν μάθει πως η Αργυρώ έχει σχέση με Σταματάκη και πως έχουν μαζί παιδί, τον μικρό Πέτρο, θα του φανεί αδιανόητο το γεγονός ότι ο άνδρας που σκότωσε τον αδελφό της είναι και ο πατέρας του παιδιού της, θα κάνει τον σταυρό του αλλά θα το προσπεράσει.

Εξίσου πολύ θα ταραχτεί και όταν μάθει πως ο Αστέρης έχει δώσει το νεφρό του για να σωθεί η ζωή της Αργυρώς. Ακόμα και σε εκείνη την περίπτωση θα υποστηρίξει πως δεν έπρεπε να δεχτεί η οικογένειά του τη βοήθεια από τους Σταματάκηδες, όμως και πάλι θα είναι αργά. Η Μαρίνα θα του εξηγήσει πως η ζωή της κόρης της παιζόταν «κορώνα-γράμματα» για εκείνον όμως ούτε αυτό θα είναι αρκετό για να φέρει την ομόνοια και την αγαλλίαση μεταξύ των δύο οικογενειών. Το τρίτο όμως και χαριστικό χτύπημα στη ζωή του άνδρα που πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής του σε φυλακή στην Τουρκία θα είναι όταν μάθει πως ο Παύλος. ο ξάδελφός του, οργανώνει σασμό μεταξύ των δύο οικογενειών. Πιο συγκεκριμένα, σε μια κουβέντα με τον Τηλέμαχο θα τονίσει: «Δεν κάνατε πράμα όλα αυτά τα χρόνια. Κιοτέψατε! Δεν πειράζει όμως, τώρα γύρισα εγώ. Και όλους αυτούς που βρόμισαν το όνομα της οικογένειάς μας θα τους κανονίσω εγώ. Πάντα χρειάζεται κάποιος για να κάνει τη βρόμικη δουλειά».

Ο Τηλέμαχος δεν θα μπορεί να φέρει αντίρρηση στον αδελφό του, που μάλιστα έχει ως πρότυπο, «θα είμαστε όλοι δίπλα σου, αδελφέ, σε ό,τι και αν αποφασίσεις» θα πει στον Ανδρέα και εκείνος θα του εκφράσει τις ανησυχίες του για τον Παύλο, που δεν θέλει να τους φέρει εμπόδια. Τότε ο Τηλέμαχος θα παραδεχτεί πως ο άλλοτε σκληρός και αδίστακτος άνδρας έχει μαλακώσει. «Να σκεφτείς, αδελφέ μου», θα πει και θα συνεχίσει: «Λίγο πριν επιστρέψεις, μας είχε φωνάξει στο σπίτι του να μας πει πως θέλει να κάνουμε σασμό με τους Σταματάκηδες». Αυτή θα είναι η γουλιά που θα ξεχειλίσει το ποτήρι. Ο Αντρέας θα τα χάσει και θα πει: «Πάνω από το πτώμα μου θα γίνει σασμός».

Η Μαρίνα στη σειρά Σασμός δεν θα κρύψει τη δυσαρέσκεια και το άγχος της απέναντι, στον Αντρέα και τις κινήσεις του. θα μιλήσει αρχικά στον Αντώνη και στη συνέχεια στον Παύλο, ο οποίος και θα την ηρεμήσει λέγοντάς της: «Να μείνεις ήσυχη και να αφήσεις τον Ανδρέα σε εμένα. Πράμα δεν θα κάνει ο ξάδελφός μας. Σκυλί που γαυγίζει να μην το φοβάσαι, Μαρίνα μου. Απλώς αντέδρασε στα όσα έχουν γίνει. θέλει απλά τον χρόνο του. Με τον καιρό θα καταλάβει πως ο σασμός πρέπει να γίνει για το καλό όλων μας». Εκείνη όμως δεν θα δείξει να ηρεμεί από τις κουβέντες του. θα κάνει κουβέντα ακόμα και στον παπα-Μιχάλη και εκείνος με τη σειρά του θα της πει ότι θα αναλάβει προσωπικά τον ατίθασο συγχωριανό τους που στο παρελθόν δημιουργούσε προβλήματα σε κάθε πέρασμά του.

Δες κι αυτό:

Δες κι αυτό:

Πηγή tv24

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts