Σασμός: Προσωρινή αλλαγή στις μέρες προβολής

Tα πάνω κάτω φέρνει το ποδόσφαιρο στον ALPHA με αποτέλεσμα ο “Σασμός” να κληθεί να κάνει έκτακτες εμφανίσεις ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο, κάνοντας μια μικρή αλλαγή στις μέρες προβολής, για να καλύψει το κενό που δημιουργείται από τα παιχνίδια της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου για λογαριασμό του UEFA Nations League.

Ετσι, αυτή την Κυριακή στις 21.00 η πιο επιτυχημένη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης έρχεται στους δέκτες μας για να προβληθεί το 5ο επεισόδιο του β΄ κύκλου με αποτέλεσμα η πρεμιέρα του The Voice στον ΣΚΑΪ να αποκτά ξαφνικά εμπόδια στο διάβα της εκεί που αναμενόταν περίπατος λόγω έλλειψης ανταγωνισμού σε αυτή τουλάχιστον τη φάση γιατί από τις 2 Οκτωβρίου το “Κόκκινο ποτάμι” στο OPEN θα βρεθεί απέναντι με τον β’ κύκλο του.

Κι αυτό συμβαίνει γιατί την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν απώλειες επεισοδίων λόγω των αγώνων της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα, υπάρχει παιχνίδι και την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου ανάμεσα στην Αγγλία και την Γερμανία αλλά και την Τρίτη 27 του μήνα ανάμεσα στην Ελλάδα και την Βόρειο Ιρλανδία, πράγμα που σημαίνει ότι θα υπάρξει αλλαγή στις μέρες προβολής του “Σασμού”, ο οποίος θα παίξει μόνο Τετάρτη και Πέμπτη.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 9469 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr