Σασμός σεζόν 3: Πανικός στο νοσοκομείο – Η Βασιλική χαροπαλεύει

Σασμός: Στον τρίτο κύκλο της σειράς, ο Νικηφόρος, αφού έχει πυροβολήσει τον Μαθιό, αμετανόητος για την πράξη του, παίρνει τον δρόμο της επιστροφής. Ωστόσο, κάποια στιγμή, βλέπει μπροστά του τρακαρισμένο το αυτοκίνητο της μητέρας του. Αμέσως σπεύδει στο σημείο και αντικρίζει τη Βασιλική λιπόθυμη στο τιμόνι και βουτηγμένη στο αίμα.

Συνειδητοποιώντας πως εξαιτίας του η μητέρα του έπαθε τέτοια συμφορά αρχίζει να κλαίει με λυγμούς και τη μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί, την παραλαμβάνουν οι γιατροί και υποβάλλεται σε μία κρίσιμη χειρουργική επέμβαση. Σταδιακά, όλοι ενημερώνονται για το σοβαρό τροχαίο της Βασιλικής και σοκάρονται.

Δες εδώ την επίμαχη σκηνή με το τροχαίο:

Δεν παύουν στιγμή να προσεύχονται για εκείνη, καθώς μαθαίνουν πως η κατάστασή της είναι ιδιαίτερα κρίσιμη! Το χειρουργείο ολοκληρώνεται και η γυναίκα είναι συνδεδεμένη με τα μηχανήματα που την κρατούν στη ζωή, ώσπου ξαφνικά η καρδιά της σταματά να χτυπά.

Στο δωμάτιο του νοσοκομείου επικρατεί πανικός με τους γιατρούς να δίνουν μάχη προκειμένου να την επαναφέρουν.

Ο Νικηφόρος, μόλις πληροφορείται ότι η μητέρα του έπαθε ανακοπή, αρχίζει να κλαίει με λυγμούς. Κυριευμένος από τύψεις για ό,τι συνέβη, ελπίζει σε ένα θαύμα. Το σίγουρο είναι πως οι εξελίξεις στον τρίτο κύκλο θα είναι ραγδαίες και θα κόψουν την ανάσα των τηλεθεατών. Μάλιστα, στα νέα επεισόδια πρόκειται να μπουν δύο νέα πρόσωπα, που θα φέρουν αέρα ανανέωσης. Πρόκειται για μία γυναίκα και έναν άντρα, που με τις ιστορίες τους θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει δεχτεί πρόταση για να ενταχθεί στη σειρά και να υποδυθεί έναν μυστηριώδη χαρακτήρα. Αν και μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές οι τελικές υπογραφές δεν έχουν πέσει, οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

Δες εδώ το συγκλονιστικό τρέιλερ της τρίτης σεζόν της σειράς Σασμός:

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts