Σασμός: Σπάνια έξοδος για τον τηλεοπτικό Μάρκο Βρουλάκη – Δείτε τις κούκλες γυναίκες της ζωής του

Σασμός: Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Πάνο Γκόγκο, παρέα με την Έστερ Μαστρογιάννη και την κόρη τους. να κάνουν τις βόλτες τους σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.

Τον Πάνο Γκόγκο, τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον Σασμό, όπου είναι μια από τις χαρακτηριστικές φυσιογνωμίες της σειράς, μιας και εκείνος κινούσε τα νήματα και στην ουσία ξεκίνησε και την βεντέτα, μεταξύ Βρουλάκληδων και Σταματάκηδων.

Στην προσωπική του ζωή, είναι παντρεμένος την Έστερ Μαστρογιάννη, ένα από τα πιο διάσημα top model της δεκαετίας του 1990. Το ζευγάρι έχει καταφέρει να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού έχουν υπάρξει αρκετά διακριτικοί. Ωστόσο, οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και αυτό φαίνεται σε κάθε κοινή έξοδό τους. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv συνάντησε το ζευγάρι σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας να κάνει τις βόλτες του, παρέα με την κούκλα κόρη τους.

Το ζευγάρι επέλεξε casual outfits, για να νιώθουν άνετα στην βόλτα τους, αλλά και φια να είναι προστατευμένοι από το κρύο πρωινό, που επέλεξαν για τη βόλτα τους.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το gossip-tv.gr:

HOT: Σασμός Spoiler: Η γιαγιά Ειρήνη ομολογεί το έγκλημά της

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts