Σασμός: Στο ξεκίνημα του Β’ κύκλου αποχωρούν 8 χαρακτήρες!

Σασμός: Η αγαπημένη σειρά υπήρξε η πρωταγωνίστρια στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού τη σεζόν που πέρασε και αυτό επιθυμεί να συμβεί και την επόμενη σεζόν.

Με την είσοδο νέων ηρώων και χαρακτήρων στη σειρά οι αποχωρήσεις είναι δεδομένες. Ποιοι θα είναι αυτοί;

Πρώτος και… καλύτερος για όλους τους υποστηρικτές του #cancelstavros που έγινε trend στο Twitter, θα είναι φυσικά ο καλόκαρδος αλλά «ενοχλητικός» για αυτούς που θέλουν την Αργυρώ με τον Αστέρη μαζί, Σταύρος.

Ο Σταύρος θα χωρίσει με την Αργυρώ και θα φύγει από την Κρήτη. Μαζί με αυτόν αποχωρεί και ολόκληρη η ιστορία του με την θεία του, Γιάννα, τον αδερφό του Βαγγέλη και τον πατέρα του να λένε επίσης αντίο από τον Σασμό.

Μία έκπληξη θα υπάρχει σχετικά με τον Μανώλη ο οποίος επίσης δε θα βρίσκεται στους πρωταγωνιστικούς ρόλους την επόμενη σεζόν καθώς θα δεχτεί πρόταση από τον καθηγητή Παπαφράγκο και θα φύγει για Αμερική παίρνοντας μαζί του και την Κλαίρη.

Η γιαγιά Ειρήνη και η εκπληκτική Όλγα Δαμάνη δυστυχώς θα μας πουν επίσης αντίο από το Φθινόπωρο καθώς η γιαγιά Ειρήνη θα πεθάνει.

Η πιο συγκλονιστική εξέλιξη ωστόσο έρχεται από τη Βασιλική. Πολλές φορές γράφτηκε φέτος ότι η Βασιλική θα πεθάνει ωστόσο η αγάπη του κόσμου την κράτησε ζωντανή. Η σειρά όμως όπως φαίνεται θα ακολουθήσει το βιβλίο και η Βασιλική, αν και άργησε, θα βρει τραγικό τέλος στον δεύτερο κύκλο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts