Σασμός: Συγκλονίζει η εξομολόγηση του παπά Μιχάλη: «Μέχρι τα 25 μου η ζωή μου ήταν κόλαση»

Σασμός: Ο τηλεοπτικός Παπά Μιχάλης, ο Μιχάλης Αεράκης, βρέθηκε στο Στούντιο 4 και μίλησε για την ζωή του πριν γίνει ηθοποιός, και παραδέχτηκε μάλιστα ότι πέρασε πολύ δύσκολα ως παιδί.

Σε ερώτηση του Θανάση Αναγνωστόπουλου για το πως ήταν η ζωή του μέχρι τα 25 που αποφάσισε να γίνει ηθοποιός, ο Μιχάλης Αεράκης απάντησε: «Μια κόλαση. Εγώ κατάγομαι από ένα ορεινό χωριό της Κρήτης πολύ γνωστό, τα Ανώγεια. Εκεί μεγάλωσα απότομα στα 7 μου. Έφυγε ο πατέρας μου μετανάστης στην Γερμανία. Ένα βράδυ του χειμώνα μου είπε ότι από αύριο θα είσαι ο άντρας του σπιτιού. Τότε εγώ έγινα άντρας.

Δεν ξέρω τι σημαίνει παιδικό παιχνίδι. Η συμπεριφορά μου ήταν ενός άντρα. Παρατηρούσα τους συγχωριανούς μου τους μεγάλους σε ηλικία πως περπατούν και κάθονται. Ήμουν 7 χρονών στο καφενείο κι έμπαινε ένας κι έλεγα του καφετζή να τον κεράσει. Μου έλειπε κάθε στιγμή ο πατέρας. Βλέποντας τους συνομήλικούς μου να είναι με τους πατεράδες τους. Υπήρχε ένα σφίξιμο μέσα στην καρδιά μου, που είναι ο δικός μου ο πατέρας; Ευτυχώς αναπλήρωσε αυτό το κενό ο αδελφός της μάνας μου, ο οποίος ήταν ο πατέρας μου, ο καθοδηγητής μου».

Δείτε τα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 9970 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr