Σασμός: Συγκλονιστικές εξελίξεις: Η Θοδώρα χωρίζει, η Μαρίνα οδηγείται σε μία ακραία απόφαση και ο Αστέρης αποκηρύσσει την οικογένειά του!

Σασμός: Συγκλονιστικές εξελίξεις στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας. Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά όλα όσα θα δούμε από Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη.

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 29

Η δίψα της Βασιλικής για εκδίκηση φουντώνει όλο και περισσότερο και απειλεί τον Μαθιό με χωρισμό, αν δεν σκοτώσει το Λάζαρο. Η Θοδώρα θεωρεί πως όσα έζησε είναι τιμωρία από τον Θεό για τον θάνατο του Πετρή. Αντώνης και Γιώργος φοβούνται πως θα πει την αλήθεια στην Μαρίνα. Η Εύα συνεχίζει το παιχνίδι της σε όλα τα μέτωπα, ενώ ο Αντρέας φαίνεται να την ερωτεύεται όλο και πιο πολύ. Στο μεταξύ, απανωτές αποκαλύψεις, προμηνύουν τρομακτικές συνέπειες για όλους. Όλα δείχνουν πως τα χειρότερα, δεν έχουν έρθει ακόμα στην Άνω Ποριά.

Δείτε απόσπασμα από το επεισόδιο εδώ:

Τρίτη 14 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 30

Η απόφαση της Θοδώρας να χωρίσει με τον Γιώργο μοιάζει οριστική, ενώ η Μαρίνα έχοντας μάθει πια την αλήθεια για τον θάνατο του Πετρή, αρνείται να δώσει συγχώρεση. Ο Αστέρης αποκρούει τις προσπάθειες του Μαθιού και της Βασιλικής. Εκείνη από την άλλη, ύστερα από μια επίσκεψη του Νικηφόρου στο όνειρό της, λυτρώνει τον Μαθιό από το μαρτύριο της εκδίκησης και βρίσκει σύμμαχο στην Καλλιόπη! Στο μεταξύ η πλεκτάνη της Εύας ξετυλίγεται σε βάρος του Μαθιού, ενώ ο Παύλος δηλώνει στον Αντώνη πως ξέρει πού θα βρει τον Λάζαρο.

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 31

O Aστέρης, νιώθοντας προδομένος από τον Μαθιό και την Καλλιόπη, αποκηρύσσει την οικογένειά του και βάζει μπρος με τη Στέλλα για το χωρισμό της περιουσίας. Την ίδια ώρα η Θοδώρα ετοιμάζει την αναχώρησή της από την Κρήτη, έχοντας αποφασίσει οριστικά να χωρίσει με το Γιώργο. Ο Παύλος αποκαλύπτει στον Αντώνη πού βρίσκεται το κρησφύγετο του Λάζαρου. Εκείνος σπεύδει να τον συλλάβει, πριν τον προλάβουν οι Σταματάκηδες. Η Βασιλική με την Καλλιόπη, όμως, εξυφαίνουν σκοτεινά σχέδια. Η αποκάλυψη για το θάνατο του Πέτρου διαλύει τη Μαρίνα, η οποία επιρρίπτει ευθύνες στον Αντώνη. Τυφλωμένη από τον πόνο, οδηγείται σε μία ακραία απόφαση.

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου Επεισόδιο 32

Έχουν περάσει τέσσερις μήνες και στο χωριό επικρατεί μια απόκοσμη ηρεμία. Η Εύα βρίσκεται σε αδιέξοδο με τα σχέδιά της για εκδίκηση, ενώ η Βασιλική δεν μπορεί να ησυχάσει μέχρι να βρεθεί ο Λάζαρος. Την στιγμή που η αστυνομία αρχίζει να βλέπει φως στις έρευνές της, ο Μανόλης χαμένος στα σκοτάδια της θλίψης του, αντλεί δύναμη από μια αναπάντεχη παρουσία. Ο Αστέρης προσπαθώντας να παραμείνει αποκομμένος από την οικογένειά του, δέχεται ένα πισώπλατο χτύπημα, αυτήν την φορά από τη γυναίκα της ζωής του.

Δες κι ένα εξτρά σπόιλερ για τον Σασμό:

Διαβάστε επίσης:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »