Σασμός: Συγκλονιστικό το πρώτο τρέιλερ για τον β’ κύκλο της σειράς! Οι πρώτες εικόνες

Σασμός: Και ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι η αγαπημένη σειρά του Alpha θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Σεπτεμβρίου, όπως όλα δείχνουν τουλάχιστον, κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ με τις εικόνες από τα νέα γυρίσματα.


Κάτι που σημαίνει ότι σ’ αυτό βλέπουμε για πρώτη φορά τους νέους ήρωες της σειράς, ανάμεσά τους φυσικά τον Στέλιο Μάινα που θα υποδύεται τον Παύλο Βρουλάκη και τον Γιώργο Γεροντιδάκη που θα αναλάβει τον ρόλο του νέου αστυνόμου στο πλευρό του Αντώνη Φραγκιαδάκη.

Εννοείται πως εδώ και λίγη ώρα που έχει βγει στον “αέρα” το τρέιλερ, έχει κάνει ρεκόρ σε views μιας και όλοι οι φαν της σειράς περίμεναν πώς και πώς να το δουν.

Και φυσικά δεν τους απογοήτευσε καθόλου αφού όπως θα παρακολουθήσετε και παρακάτω επικρατούν τα πιο έντονα συναισθήματα. Θυμός, χαρά, πίκρα, πόνος, θλίψη, ανάγκη για εκδίκηση, ανατροπές και πολύ σασπένς. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ.

Και επειδή έχουμε γράψει πολλά για όσα περιμένουμε να δούμε, να θυμίσουμε ότι η Καλλιόπη ομολογεί τον φόνο του Άγγελου, ο Μαθιός παίρνει τον δρόμο για τη φυλακή ως ο κύριος ύποπτος ενώ η οικογένεια Βρουλάκη βυθίζεται ξανά στον πόνο για τον θάνατό του.

Η γιαγιά Ρηνιώ σπαράζει στο κλάμα, η Αργυρώ καταρρέει, ο Αστέρης ξαναζητά να έρθει κοντά της, εκείνη δεν καταφέρνει να αντισταθεί ενώ εμφανίζεται από το πουθενά ο Παύλος Βρουλάκης ο οποίος είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί τους Σταματάκηδες για όλα όσα έχει περάσει η οικογένειά του.

Δείτε παρακάτω φωτογραφικά στιγμιότυπα από το νέο, άκρως αποκαλυπτικό τρέιλερ της αγαπημένης σειράς:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »