Σασμός: Συνάντηση φωτιά Αστέρη – Σταύρου! Προ των πυλών η μεγάλη ανατροπή!

Σασμός: Οι δύο άντρες που λάτρεψαν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο την Αργυρώ θα βρεθούν αντιμέτωποι!

Αστέρης και Σταύρος διεκδικούν την καρδιά της νεαρής κοπέλας που βασανίζεται στις σκέψεις μετά τον θάνατο του Πετρή ενώ οι δύο άντρες θα συναντηθούν με έναν αναπάντεχο τρόπο.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο ηθοποιός της σειράς, Γιώργος Χριστοδούλου όλα θα ανατραπούν όταν ο Αστέρης φτάσει στα Γιάννενα.

Ο Σταύρος είναι ένας ήπιος χαρακτήρας που από πολλούς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως αφελής όμως θα βγάλει μια διαφορετική πλευρά όταν αντιληφθεί πως απειλείται.

Μάλιστα, κατά τη συνάντησή του με τον Αστέρη θα γίνει κάτι περίεργο, δεν θα είναι μια εύκολη επαφή ανάμεσα στους δύο άντρες που θα αναδείξουν τους εκρηκτικούς τους χαρακτήρες.

Βέβαια, ο Σταύρος αντιλαμβάνεται το τι σημαίνει ο Αστέρης για την Αργυρώ, ακόμη και κάτω από αυτές τις συνθήκες και δεν σκοπεύει να μπει εμπόδιο σε ό,τι εκείνη έχει στο μυαλό της.

Έτσι, ακόμη δεν είναι σίγουρος αν θα μπει σε διαδικασία να διεκδικήσει ή όχι την Αργυρώ που το τελευταίο χρονικό διάστημα δείχνει να απελευθερώνεται απέναντί του μετά το αρχικό σφίξιμο που είχε.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 9197 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr