Σασμός: Το μυστικό του εισαγγελέα Γιακωβάκη – «Ξέρω τι έκανες στον φίλο σου στο βουνό»

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε το μεγάλο μυστικό του εισαγγελέα Γιακωβάκη. Ο Χρήστος Γιακωβάκης αφού κατέβηκε στην Κρήτη με το άνοιγμα της βεντέτας των δύο οικογενειών, θέλει να βάλει μια τάξη, συνεχίζοντας το έργο που δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει ο πατέρας του. Είναι αποφασισμένος να βάλει ένα τέλος στην βεντέτα και παράλληλα να εξαρθρώσει τα μεγάλα κυκλώματα εγκληματικότητας.

Ο Χρήστος γνώριζε τον Αντώνη από το παρελθόν και ήξερε πως ο πατέρας του τον είχε σε μεγάλη εκτίμηση, από τότε που ήταν ακόμη αστυνομικός. Ο Χρήστος βάζει πρώτα τον Νόμο. Ο Αντώνης, τον άνθρωπο. Κάτι που κανείς δεν γνωρίζει παρά μόνο ο ίδιος του ο εαυτός είναι πως ο Χρήστος Γιακωβάκης έχει διαπράξει ένα βαρύ έγκλημα όπου αυτό θα το συναντήσει στην Κρήτη.

Ο εισαγγελέας έχει διαπράξει φόνο. Ο φόνος αυτός έγινε με έναν φίλο του καθώς είχαν πάει μια βόλτα με το αυτοκίνητο και ήταν μεθυσμένοι. Είχαν πάει σε ένα βουνό απολαμβάνοντας την θέα. Πάνω στην συζήτηση είχαν μια έντονη διαφωνία με αποτέλεσμα ο Χρήστος να σπρώξει τον φίλο του και να πέσει στο γκρεμό με αποτέλεσμα να πεθάνει.

Αυτό θα το βρει μπροστά του μετά από πολλά χρόνια και κάποιος που ίσως να το γνωρίζει θα του στείλει απειλητικό ραβασάκι λέγοντας: «Ξέρω τι έκανες στον φίλο σου εκείνη την μέρα στο βουνό». Τι θα γίνει στην συνέχεια;

Σασμός: Τι θα δούμε απόψε 27/2

Ο Δημήτρης ενημερώνει την Καλλιόπη για την κατάσταση της υγείας του Αστέρη. Τα όσα θα της πει, θα την αναστατώσουν. Την ίδια στιγμή, ο Αντώνης ενημερώνει το Μαθιό και τη Βασιλική ότι δε θα μπορέσει να την προστατεύσει πια από τον Χρήστο. Ο Παύλος αποφυλακίζεται, γεμίζοντας χαρά τους πάντες στο χωριό.

Ο Τηλέμαχος ανακαλύπτει κάτι απρόσμενο για την εξαφάνιση του Αντρέα, που θα μοιραστεί με τη Μαρίνα και τη γιαγιά Ειρήνη, όχι όμως και με την Εύα, την οποία δείχνει να μην εμπιστεύεται πια. Η αποκάλυψη της εμπλοκής της Βασιλικής στο θάνατο του Λάζαρου, κλονίζει την Αργυρώ. Κι ενώ ο Μαθιός κι η Βασιλική προσπαθούν να συμφιλιωθούν με την αναπόφευκτη αποκάλυψη της αλήθειας, ένα απρόσμενο γεγονός θα έλθει να ανατρέψει και πάλι τα δεδομένα. Ο Γιώργος ανησυχεί πως ο εισαγγελέας τον υποψιάζεται σχετικά με την απόκρυψη στοιχείων περί δολοφονίας του Οδυσσέα Τορσουνίδη .

Διαβάστε επίσης:

Σασμός εξελίξεις εβδομάδας: Η συμφωνία που θα γίνει για να μην προκληθούν υποψίες

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts