Σασμός: Το τέλος της Άσπας στη σειρά

Μία ηρωίδα που έχει πονέσει πολύ. Ένας χαρακτήρας που έχει προβληματίσει αρκετά τους τηλεθεατές.. Πώς θα δούμε την Άσπα στο τέλος της σεζόν και τί της επιφυλάσσει η συνέχεια, στη σειρά Σασμός;

Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο Σασμός θα συνεχιστεί για τρίτη σεζόν. Κάποιοι ηθοποιοί θα συνεχίσουν, άλλοι όχι. Για την Άσπα (Βέρα Μακρομαρίδου) δεν υπάρχει ακόμη κάποια πληροφορία. Το μόνο σίγουρο είναι πως ως το φινάλε του δεύτερου κύκλου, θα περάσει πολλά.

Φύλακας άγγελός της σε όλα, είναι ο Μύρωνας. Τελευταία Spoilers θέλουν τον Μύρωνα να ζητά από την Άσπα να παντρευτούν, χτίζοντας από την αρχή την κοινή τους πορεία. Οι δυο τους θα συγκατοικήσουν και θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, με την Άσπα να αφήνεται -επιτέλους- σε αυτόν τον έρωτα.

Οι δυο τους θα ξεπεράσουν τα εμπόδια και η Άσπα θα καταφέρει στο τέλος να δεχτεί τη σχέση της Αργυρώς και του Αστέρη, στη σειρά Σασμός. Θα καταλάβει και η ίδια – όπως όλοι- πως κανείς δε μπορεί να πάει κόντρα σε αυτή την αγάπη..

Επομένως, το τέλος της Άσπας στη σειρά Σασμός θα είναι αρκετά χαρούμενο, γιατί αυτό είναι κάτι που αξίζει στη συγκεκριμένη ηρωίδα. Μένει να δούμε ποιες δυσκολίες θα περάσει ακόμα, μέχρι να φτάσει στη λύτρωση…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts