Σασμός: Το τέλος της Σοφίας και του Τάσου στη σειρά

Κι όμως, η Νεκταρία Γιαννουδάκη (Σοφία) και ο Σπύρος Σαραφιανός (Τάσος) θα μας αποχαιρετήσουν στο τέλος της σειράς Σασμός.

Οι δυο τους δε θα συνεχίσουν στην τρίτη σεζόν, με βάση τις τελευταίες πληροφορίες.

Σύμφωνα με το περιοδικό TV24, η τηλεοπτική τους κόρη, η Στέλλα, θα συνεχίσει κανονικά στα επεισόδια του τρίτου κύκλου. Ένας νέος έρωτας θα της χτυπήσει την πόρτα και όλα θα ανατραπούν στη ζωή της.

Ο Τάσος και η Σοφία θα πάρουν την απόφαση να φύγουν μακριά από την Κρήτη, στο τέλος της σειράς Σασμός. Όπως όλα δείχνουν, οι δυο τους θα γυρίσουν τον κόσμο και θα ζήσουν κάπου μακριά, στο εξωτερικό.

Το ζευγάρι αυτό θα αναζητήσει την ευτυχία, μακριά από τον τόπο τους. Θα περάσουν τη σύνταξή τους μαζί, ενωμένοι, δίνοντας μία ακόμη ευκαιρία στον γάμο τους να ανθίσει. Θα ταξιδέψουν στον κόσμο, με τη Στέλλα να επικοινωνεί μαζί τους, τηλεφωνικά.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Ο Γιωργίκης νιώθει ότι τον αγνοεί η Ιουλία αλλά καλοπερνά με τη Δέσπω- «Από πότε έχουμε να βρεθούμε σαν ζευγάρι;»

Το προξενιό της Ιουλίας: Στο επεισόδιο αυτής της Τετάρτης, η σύλληψη του Ρήγα, φέρνει αναστάτωση τόσο στην οικογένεια Σκούταρη, όσο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »