Σασμός: Το τραγικό φινάλε της Εύας στη φυλακή – «Σίγουρα κάποιος τη δηλητηρίασε»

Σασμός: Δύο συνταρακτικές εξελίξεις θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια της δραματικής σειράς του ALPHA. Από τη μία η Εύα βρίσκει τραγικό θάνατο μέσα στη φυλακή και από την άλλη η Μαρίνα ανακαλύπτει σοκαρισμένη πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή. Έπειτα από τρεις επιτυχημένες σεζόν, ο «Σασμός» πλησιάζει προς το μεγάλο φινάλε. Μέχρι τότε, όμως, οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές.

Μυστικά θα αποκαλυφθούν και οι ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με τα εγκλήματά τους. Στα προσεχή επεισόδια, σύμφωνα με το mytv έρχεται η στιγμή η Εύα να πληρώσει με τον πιο τραγικό τρόπο όσα έχει κάνει και η Μαρίνα θα έρθει αντιμέτωπη με τη μεγάλη αλήθεια, η οποία οδήγησε και στον θάνατο του Πετρή. Η Εύα, όπως ήδη έχουμε παρακολουθήσει, βρίσκεται στη φυλακή ύστερα από τη σύλληψή της και, όπως όλα δείχνουν, θα περάσει εκεί το υπόλοιπο της ζωής της.

Ωστόσο, εκτός φυλακής έχει πολλούς εχθρούς, οι οποίοι πιστεύουν πως η μοναδική τιμωρία που της αξίζει είναι ο θάνατος. Και η παραμονή της στη φυλακή δεν θα τους εμποδίσει να καταφέρουν τον σκοπό τους. Κάποια στιγμή, η Εύα αρχίζει να μην αισθάνεται καλά. Όμως, πριν προλάβουν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες, σφαδάζει από τους πόνους και πέφτει νεκρή.

Τα αίτια του θανάτου της ερευνώνται με μεγάλη προσοχή και όλοι πιστεύουν πως πρόκειται για δολοφονία, καθώς κάποιος τη δηλητηρίασε. Τα νέα διαδίδονται γρήγορα και όλοι σοκάρονται με πρώτο τον Παύλο, που παρά τα όσα είχαν συμβεί μεταξύ τους θλίβεται βαθιά, καθώς τη γνώριζε από μικρή. Την ίδια στιγμή, η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά έχει τρομοκρατήσει πολλούς και ανάμεσα σε αυτούς τον Μαθιό, ο οποίος φοβάται πως ίσως επιστρέφει και ο Αντρέας. 0 Σταματάκης πιστεύει πως ο τελευταίος γνωρίζει πως εκείνος σκότωσε τον Στεφανή και είναι σίγουρος πως σε μία ενδεχόμενη επιστροφή του θα το αποκαλύψει σε όλους για να τον εκδικηθεί. Τις μαύρες αυτές σκέψεις του μοιράζεται με τη γιαγιά Ειρήνη.

Οι δυο τους έχουν μία εξομολογητική διάθεση και συζητούν, αλλά δεν έχουν καταλάβει πως η Μαρίνα στέκεται λίγο πιο μακριά και τους ακούει. Η Μαρίνα μαθαίνει έτσι με τον πιο απροσδόκητο τρόπο πως ο δολοφόνος του Στεφανή είναι ο Μαθιός και συγκλονίζεται. Δεν μπορεί να πιστέψει πως εξαιτίας του ξεκίνησαν όλα και ο Πετρής μπήκε αδίκως στο στόχαστρο όλων. Η Μαρίνα εξοργίζεται με όλους, καθώς συνθέτει τα κομμάτια του παζλ και αντιλαμβάνεται πως πολλοί είναι αυτοί που γνωρίζουν την αλήθεια, αλλά δεν μιλούν για να προστατεύσουν τον Μαθιό. Εκείνη, όμως, εξαιτίας του έχασε τον μονάκριβο γιο της και είναι έτοιμη να εκραγεί και να τα διαλύσει όλα.

Σασμός: «Όσο κι αν με πονεί, μήτε στα μάτια μου δεν θέλω να τον ματαδώ»

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts