Σασμός: Το ψέμα που θα πει η Καλλιόπη στον Μαθιό για να τους σώσει με τον Νικηφόρο

Σασμός: Όπως είδαμε στις τελευταίες σκηνές του δεύτερου κύκλου της αγαπημένης σειράς, ο Νικηφόρος πυροβολεί τον Μαθιό ενώ η Βασιλική στην προσπάθειά της να προλάβει το φονικό τραυματίζεται σε τροχαίο την ίδια ώρα που η Καλλιόπη καταρρέει.

Μαθιός, Βασιλική και Καλλιόπη θα βρεθούν στο νοσοκομείο αλλά και οι τρεις θα καταφέρουν να γίνουν καλά. Όμως στη συνέχεια θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη πραγματικότητα.

Ο Νικηφόρος έχει τρελαθεί που πλέον γνωρίζει πως ο Μαθιός είναι ο άνθρωπος που αφαίρεσε τη ζωή του πατέρα του, του Στεφανή και γι’ αυτό και τον σημάδεψε με το όπλο του.

Για όλο αυτό το επεισόδιο που θα φτάσει στα αφτιά του Φραγκιαδάκη οι εμπλεκόμενοι θα χρειαστεί να δώσουν εξηγήσεις.

Η Καλλιόπη που θα καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια της, θα θελήσει να σταθεί στο πλευρό του γιου της, του Μαθιού όμως θα πρέπει να τον απομακρύνει όσο γίνεται και από την πιθανότητα να μπει φυλακή για τον φόνο του Στεφανή.

Γι’ αυτό και δεν πρέπει κανείς να μάθει την πραγματική αιτία του καβγά μεταξύ Μαθιού και Νικηφόρου. Έτσι, σύμφωνα με το TV 24 η Καλλιόπη θα σκαρφιστεί ένα ψέμα για να γλιτώσει για ακόμα μία φορά τον γιο της.

Όταν λοιπόν ο Φραγκιαδάκης θα αρχίσει τις ερωτήσεις, η Βασιλική θα πει πως Μαθιός και Νικηφόρος πήγαν μαζί για σκοποβολή και εκπυρσοκρότησε το πιστόλι που βρήκε τελικά τον Μαθιό. Ο Νικηφόρος όμως συνεχίζει να είναι ένα… αγρίμι μετά τις αποκαλύψεις και έτσι η Καλλιόπη θα αναγκαστεί να του πει την αλήθεια για το ποιος είναι ο βιολογικός του πατέρας και έτσι ο ίδιος θα αρχίσει να βλέπει διαφορετικά την όλη κατάσταση.

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »