Σασμός φινάλε: Τραγωδία! Η Βασιλική σε αυτοκινητιστικό ατύχημα – Χαροπαλεύει και η Καλλιόπη με εγκεφαλικό

Σασμός: Με μια τραγωδία ολοκληρώνεται ο δεύτερος κύκλος της σειράς του ALPHA «Σασμός», την Πέμπτη 13 Ιουλίου.

Ο Σταύρος επιστρέφει στην Κρήτη και ανακοινώνει στον Αστέρη και στην Αργυρώ πωςσυναινείστο να αλλάξει επίθετο ο Πετράκης. Η εξέλιξη αυτή ενθουσιάζει το ζευγάρι, που ετοιμάζει τον γάμο του, με την Καλλιόπη να βασανίζεται από ένα κακό προαίσθημα. Από την άλλη, ο Νικηφόρος αποφασίζει να εκδικηθεί τον Μαθιό για τον θάνατο του Στεφανή, με τις συνέπειες να είναι ολέθριες για όλους…

Ο Νικηφόρος, δείχνοντας να έχει χάσει τον έλεγχο των πράξεών του, φτάνει στο μαντρί και σημαδεύει με όπλο τον Μαθιό. Ο τελευταίος, όταν τον αντικρίζει, παθαίνει σοκ και προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί. «Εσύ είσαι ο φονιάς του πατέρα μου και πρέπει να πεθάνεις», του λέει και πατάει τη σκανδάλη.

Τη στιγμή που ακούγεται ο πυροβολισμός η Καλλιόπη αισθάνεται την καρδιά της να σπάει σε χίλια κομμάτια και αναφωνώντας «παιδί μου» βγάζει αφρούς από το στόμα και παθαίνει εγκεφαλικό.

Συγχρόνως, η Βασιλική αισθάνεται πως έγινε κάτι κακό και χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της. Το όχημα αρχίζει να κάνει ελιγμούς με τη Βασιλική να έχει τα χέρια της καρφωμένα στο τιμόνι. Όσο και αν προσπαθεί να ανακτήσει τον έλεγχο, δεν τα καταφέρνει, με αποτέλεσμα να τρακάρει. Η γυναίκα τραυματίζεται πολύ σοβαρά και η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.Ύστερα από όλα αυτά, τίποτα πια δεν είναι το ίδιο στην Κρήτη, αφού η ζωή όλων έχει αλλάξει δραματικά.

Δες κι αυτό:

Πηγή: My tv

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts