Σασμός: Όλη η αλήθεια για το μέλλον του γράμματος του Κώστα

Σασμός: Ο αγαπημένος ηθοποιός, Θάνος Μπίρκος, ο τηλεοπτικός Τόλης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Καλύτερα Δε Γίνεται αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Σασμό και στον αγαπητό προς το τηλεοπτικό κοινό ρόλο του. Όλα όσα αποκάλυψε!

«Για αρχή το μυστικό και το γράμμα θα παραμείνουν στα χέρια του Τόλη. Τον καλοδέχονται τον Τόλη στην Άνω Ποριά και μάλιστα θα κάνει και μια βόλτα στην καντίνα. Η στιγμή που έμαθα τον θάνατο του Βλάσση Καραπάνου, ήταν μια πολύ συγκινητική σκηνή για εμένα. Για να βγάλω αυτό που έπρεπε ένιωθα πολύ αισθητά την παρουσία του μπαμπά μου που έχει φύγει από την ζωή», είπε ο ηθοποιός της σειράς Σασμός, Θάνος Μπίρκος.

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

“A kitchen for Good” – H Κοινωνική Κουζίνα του Humanity Greece στέκεται δίπλα στις ευπαθείς ομάδες της χώρας, με την υποστήριξη της εταιρείας ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε.

Στο πλαίσιο του καθημερινού ανθρωπιστικού έργου, το Humanity Greece δημιούργησε την 1η οικιακή Κοινωνική Κουζίνα, για την στήριξη των ευάλωτων συμπολιτών μας. Με την ουσιαστική