Σασμός Spoiler: Άγριος ξυλοδαρμός για Ανδρέα και Μαθιό

Σασμός Spoiler: Η αγαπημένη καθημερινή σειρά του Alpha που καθήλωσε το κοινό για δύο τηλεοπτικές σεζόν, επιστρέφει με τον τρίτο και τελευταίο της κύκλο τον Σεπτέμβριο.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η επιστροφή του Ανδρέα Βρουλάκη στην Άνω Ποριά φέρνει αναταράξεις, με τον ίδιο να δίνει όρκο εκδίκησης και να έρχεται σε σύγκρουση με τον Μαθιό.

Σύμφωνα με το περιοδικό MyTV, μόνο αγνές δεν είναι οι προθέσεις με τις οποίες φτάνει στην Κρήτη ο πρωτοξάδερφος του Παύλου. Αντιθέτως, βάζει στο στόχαστρο τους Σταματάκηδες, θεωρώντας τους υπεύθυνους για τα δεινά της οικογένειάς του.

Αρχικά, γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει για τον γάμο και το παιδί του Αστέρη με την Αργυρώ και ορκίζεται να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να μην επέλθει ποτέ ο σασμός ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Έπειτα, εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη θέση του Μαθιού, ο οποίος μετά τον τραυματισμό του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, αποφασίζει να τον επισκεφθεί. Βλέποντάς τον μπροστά του, η ψυχή του Ανδρέα πλημμυρίζει με ακόμη περισσότερο μίσος, αφού φέρνει στο μυαλό του την κόντρα τους, η οποία κρατάει από την παιδική τους ηλικία.

Όταν ο Μαθιός τον ρωτάει σοκαρισμένος τι γυρεύει στην Κρήτη και στο νοσοκομείο, ο Ανδρέας ξεστομίζει βαριές κουβέντες και του ζητά να κόψει όλες τις επαφές με τους Βρουλάκηδες. Ο τραυματισμένος άνδρας, στο άκουσμα των προσβολών και παρά την αδυναμία του, σηκώνεται από το κρεβάτι και οργισμένος του ζητά να φύγει αμέσως.

Η ατμόσφαιρα γίνεται γρήγορα εκρηκτική και οι δύο άνδρες δεν αργούν να έρθουν στα χέρια, αρχίζοντας να ρίχνουν γροθιές ο ένας στον άλλο. Το προσωπικό του νοσοκομείου αναστατώνεται και φτάνοντας στο δωμάτιο ζητά από τον Ανδρέα να αποχωρήσει. Ο άνδρας υποχωρεί, όμως δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει τη μάχη…

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts