Σασμός Spoiler: Ένα βήμα πριν τον θάνατο ο Παύλος Βρουλάκης! Τον σώζει ο Αστέρης!

Σασμός Spoiler: Για ακόμα μία φορά θα διασταυρωθούν οι δρόμοι για τις οικογένειες Σταματάκη-Βρουλάκη με πολλές συνέπειες και εξελίξεις.

Στο στόχαστρο των Σταματάκηδων, λοιπόν, θα βρεθεί, όπως θα δούμε, ο Παύλος Βρουλάκης στα επόμενα επεισόδια της σειράς με τον Αστέρη να αποδεικνύεται σωτήρας του καθώς θα τον γλιτώσει από βέβαιο θάνατο.

Ας πάρουμε την ιστορία όμως από την αρχή. Τα ξαδέρφια των Σταματάκηδων, ο Νικολής και ο Δημητρός αποφασίζουν να αναλάβουν δράση ενάντια του Παύλου μετά από παρότρυνση της Καπετάνισσας.

Η Καλλιόπη αντιδρά στην απόφαση της Αργυρώς να κρατήσει τα κτήματα που της άφησε ο Άγγελος και αρχίζει να απειλεί. Παράλληλα ο Αντώνης φοβάται πως κάποιος θα θελήσει να εκδικηθεί τους Βρουλάκηδες και είναι σε εγρήγορση.

Το σπίτι της Καλλιόπης πιάνει φωτιά κι ο Παύλος βλέποντας το, προσπαθεί να σώσει όποιον βρίσκεται μέσα και τραυματίζεται, ενώ όλοι τον θεωρούν ύποπτο για την πυρκαγιά. Όταν οι Σταματάκηδες μαθαίνουν τι συνέβη, ο Νικολής και ο Δημητρός, αποφασίζουν να εκδικηθούν τους Βρουλάκηδες. Ο Νικηφόρος μαθαίνει τα σχέδιά τους και λέει στον Μαθιό και στον Αστέρη τι πρόκειται να γίνει και έτσι εκείνοι πάνε γρήγορα για να αποτρέψουν το κακό.

Ο Αστέρης μάλιστα θα ενημερώσει τον Αντώνη και όλοι μαζί πηγαίνουν στα κτήματα των Βρουλάκηδων όπου ο Νικολής με τον Δημητρό έχουν αποφασίσει να καταστρέψουν την περιουσία τους.

Φτάνοντας όμως ακούγεται ένας πυροβολισμός. Ο Αστέρης έντρομος βλέπει τον Δημητρό να σημαδεύει με το όπλο τον πεσμένο Παύλο. Τρέχει χωρίς δεύτερη σκέψη και ρίχνεται πάνω στον ξάδερφό του σώζοντας τη ζωή του σοκαρισμένου Παύλου που δε μπορεί να πιστέψει ότι μόλις τον έσωσε ένας Σταματάκης. Ο Αντώνης συλλαμβάνει τα αδέρφια ενώ ο Μαθιός θα προλάβει τη ζημιά στα κτήματα των Βρουλάκηδων.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.