Σασμός spoiler: Αναπάντεχη τροπή! Η Αργυρώ ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος!

Σασμός: Η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια στο ζευγάρι, καθώς σύντομα η Αργυρώ ανακαλύπτει πως είναι έγκυος. Μάλιστα, τότε, παίρνει μία καθοριστική απόφαση.

Ο Αστέρης στη φυλακή βυθίζεται όλο και περισσότερο στη μελαγχολία χωρίς να φαίνεται να υπάρχει κανείς που να μπορεί να τον βοηθήσει. Όσο οι μέρες περνούν, όμως, και η κατάσταση της Αργυρώς δεν δείχνει να αλλάζει μιας και συνεχίζει να πνίγεται από τα αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό του αδελφού της. Έτσι, αποφασίζει να βάλει ένα τέλος σε όσα τη βασανίζουν. Και αυτό θα γίνει μόνο όταν πάρει τις απαντήσεις που χρειάζεται από τον δολοφόνο του Πετρή.

Η Αργυρώ, αποφασισμένη να συναντήσει τον Αστέρη στη φυλακή, θα αναζητήσει τον πλέον απρόσμενο σύμμαχο. Η Μαρίνα, από την άλλη, είναι απελπισμένη από την κατάσταση της Αργυρώς και αντιλαμβάνεται πως πρέπει να δράσει άμεσα προκειμένου να βοηθήσει την κόρη της να σταθεί ξανά στα πόδια της. Φοβάται μήπως η Αργυρώ οδηγηθεί και πάλι στη μελαγχολία και κάνει ακόμη μία απόπειρα αυτοκτονίας. Γι’ αυτό, λοιπόν, ετοιμάζεται να πάρει μία απόφαση που θα αφήσει άφωνο τον Αντώνη. Εν τω μεταξύ, πριν προλάβει η Αργυρώ να προγραμματίσει τη συνάντηση της με τον Αστέρη, ο νεαρός καταρρέει στη φυλακή και η μεταφορά του στο νοσοκομείο αλλάζει ακόμη μία φορά τις ισορροπίες στο χωριό.

Ο Αντώνης αποκαλύπτει στη Μαρίνα πως ο Αστέρης βρίσκεται εκτός φυλακής και εκείνη φοβάται ότι η Αργυρώ σχεδιάζει να τον συναντήσει. Πράγματι, με τη βοήθεια της Άσπας, η Αργυρώ έχει φτάσει μια ανάσα από τον στόχο της. Η μεγάλη συνάντηση της Αργυρώς και του Αστέρη είναι γεγονός και ο κίνδυνος να ξεφύγουν τα πράγματα μεγάλος. Η επίσκεψη της Αργυρώς στο νοσοκομείο, όμως, θα πάρει μια αναπάντεχη τροπή, όταν θα γίνει αντιληπτή από ένα τρίτο πρόσωπο.

Η κοπέλα φεύγει από το νοσοκομείο σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ τις επόμενες ημέρες η Μαρίνα ανακαλύπτει ότι η παράξενη συμπεριφορά της Αργυρώς σημαίνει πολύ περισσότερα απ’ όσα νόμιζε. Οπως θα παρακολουθήσουμε, η Αργυρώ ανακαλύπτει πως είναι έγκυος από τον Αστέρη. Η κοπέλα είναι σε αδιέξοδο. Από τη μία δεν θέλει να ρίξει αυτό το μωρό και από την άλλη είναι ο καρπός ενός απαγορευμένου έρωτα ανάμεσα σε εκείνη και στον δολοφόνο του αδελφού της. Ωστόσο, η Μαρίνα αποφασίζει να μην κάνει τα ίδια λάθη με τη γιαγιά Ειρήνη. Στηρίζει την Αργυρώ. Μάλιστα, οι δυο τους θα φύγουν από το χωριό προκειμένου να μη μάθει ποτέ κανείς πως είναι έγκυος.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.