Σασμός spoiler: Αντώνης και Μαρίνα χωρίζουν με επεισοδιακό τρόπο!

Σασμός spoiler: Η Μαρίνα έχει πάρει την απόφαση να φύγει από την Κρήτη μαζί με την Αργυρώ, στο «Σασμό», ο Αντώνης όμως, δεν μπορεί να την αφήσει. Την ικετεύει να μείνει στο χωριό, αλλά η Μαρίνα είναι πλέον πεπεισμένη ότι αυτό είναι το καλύτερο για εκείνη και την κόρη της.

Ο πόνος είναι μεγάλος για την οικογένεια των Βρουλάκηδων. Ο χαμός του Πετρή τους έχει κοστίσει. Μετά τη δολοφονία, η Αργυρώ αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κι αυτό ανησύχησε πολύ τη Μαρίνα.

Πρέπει να βρει έναν τρόπο να βοηθήσει την κόρη της κι ο μοναδικός τρόπος να το κάνει είναι να φύγουν μια και καλή από την Κρήτη για να κάνουν μία νέα αρχή.

Η Μαρίνα κι η Αργυρώ θέλουν να φύγουν μια για πάντα από το χωριό και τα Ιωάννινα είναι η καλύτερη λύση. Η γιαγιά Ειρήνη τις προτρέπει να φύγουν και να ξαναχτίσουν τη ζωή τους μακριά από τον πόνο και τον κίνδυνο της βεντέτας.

Ο Αντώνης δεν μπορεί να χωνέψει ότι θα χάσει ξανά τη γυναίκα της ζωής του μέσα από τα χέρια του. Παρακαλάει τη Μαρίνα να μείνει, να ζήσουν τον έρωτά τους. Ο αστυνόμος κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να την κρατήσει στη ζωή του. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να τη βοηθήσει, αλλά δεν τα καταφέρνει.

Ο αποχωρισμός είναι βαρύς για τον Αντώνη και τη Μαρίνα στο Σασμό. Το ζευγάρι χωρίζει με επεισοδιακό τρόπο κι ο Φραγκιαδάκης βυθίζεται στη θλίψη. Οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές στη δραματική σειρά και μία νέα περιπέτεια ξεκινά για τη μάνα και την κόρη.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.