Σασμός spoiler: Απίστευτη εξέλιξη! Ο Νικηφόρος στρέφει το όπλο στον Μαθιό!

Σασμός Spoiler: Ο Νικηφόρος αλλάζει χαρακτήρα κι ο ήρωας ξαφνικά θολώνει στο «Σασμό» απειλώντας τον Μαθιό. Τι συμβαίνει με τον νεαρό Κρητικό και τι προκαλεί την οργή του;

Ο Νικηφόρος έχει περάσει πολλά στη ζωή του. Ο σταυρός που κουβαλάει η οικογένεια και το όνομά του είναι πολλά. Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν γνωρίζει και σύντομα θα τα μάθει.

Όλοι ανυπομονούν για τη στιγμή που ο Νικηφόρος θα μάθει επιτέλους ότι ο “λατρεμένος” θείος του είναι ο δολοφόνος του πατέρα του. Αυτό, όμως, θα αργήσει ακόμη να έρθει. Ο νεαρός Σταματάκης αρχίζει να αποκαλύπτει την αλήθεια για την οικογένειά του: από τη μία τα μυστικά του πατέρα του, από την άλλη τη σχέση του Μαθιού με τη μητέρα του.

Ο Μαθιός τον πλησιάζει και του εξομολογεί τη σχέση του με τη Βασιλική. Ο Νικηφόρος παρόλο που σοκάρεται, εν τέλει το αποδέχεται. Βέβαια, έχει μάθει τη μισή αλήθεια. Όταν μάθει την υπόλοιπη τα πράγματα θα αλλάξουν…

«Θα έρθει η στιγμή που ο ήρωάς μου θα “σκοτεινιάσει”. Από την αρχή της χρονιάς το ξέραμε και το λέγαμε πως θα συμβεί αυτό», αποκαλύπτει ο ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας σε συνέντευξή του στο TV24.

Ο Νικηφόρος ανακαλύπτει ότι ο Μαθιός κι η Βασιλική είχαν σχέση πίσω από την πλάτη του, στο «Σασμό». Θολώνει, νευριάζει, θυμώνει. Θα πάρει το όπλο και θα συμπεριφερθεί σαν “Κρητικός”.

«Θα είναι ένας άλλος άνθρωπος. Θα εναντιωθεί σε όλους και σε όλα. Και θα το κάνει με την αγριότητα της ορεινής Κρήτης, στην οποία αναφέρεται η σειρά, δηλαδή στον τόπο που του έχει διδάξει πώς να φέρεται», συμπληρώνει ο ηθοποιός.

Δεν θα πει τίποτα στη Βασιλική, αλλά θέλει με τον τρόπο του να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα του. Όπως τονίζει ο Γιώργος Αμούτζας στο TV24, ο Νικηφόρος θα μάθει για τη σχέση του θείου με τη μάνα του από σπόντα. Τότε όλα γύρω του θα αλλάξουν και οι σχέσεις του θα κλονιστούν.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.