Σασμός spoiler: Γκαζάκια στο σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής – Σε κίνδυνο το μωρό

Σασμός spoiler: Μετά την κηδεία του Λάζαρου, τίποτα δεν θα είναι ίδιο στην Κρήτη. Και κυρίως στην οικογένεια του νεκρού, όπου και ετοιμάζονται να «απαντήσουν».

0 Αντρέας και ο Τηλέμαχος αποφασίσουν να συνεργαστούν με τον Μηνά και τον Γιάννο, δύο Μουντάκηδες, για να τιμήσουν το αίμα του καρδιακού τους φίλου, όμως η αστυνομία παραμονεύει. 0 Αντώνης έχει δώσει εντολή να υπάρχουν περιπολικά έξω από το σπίτι του Μαθιού (καθώς η απέναντι πλευρά θεωρεί πως εκείνος φταίει για τον θάνατο του Λάζαρου), αλλά και έξω από το σπίτι των Μουντάκηδων. σόι του θανόντα, ενώ έχει τονίσει πως θα γίνονται περιπολίες σε όλο το χωριό, 24 ώρες το 24ωρο. Παρ’ όλα αυτό, τα αδέλφια Βρουλάκη και οι φίλοι τους βρίσκουν τρόπο να οργανωθούν προκειμένου να προκαλέσουν κακό στους Σταματάκηδες.

Βάζουν γκαζάκια στο πίσω μέρος του σπιτιού του Μαθιού και της Βασιλικής και προκαλούν έκρηξη ένα βράδυ, τη στιγμή που σύσσωμο το χωριό είναι χαμένο στις σκοτεινές του σκέψεις ή άλλοι ετοιμάζονται για ύπνο. Ο θόρυβος θα είναι εκκωφαντικός και το μόνο που θα ακουστεί μετά το αστραπιαίο μπαμ, θα είναι το ουρλιαχτό της Βασιλικής. Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο καιρό νιώθει πως ο κόσμος της γκρεμίζεται. Και δεν έχει άδικο. Ο Μαθιός, με τρόμο στο βλέμμα, θα κάνει τα πάντα για να προστατεύσει τον μόνο άνθρωπο που του έχει απομείνει. Οι μόνοι που θα κοιτάζονται με ικανοποίησή θα είναι ο Αντρέας και ο Τηλέμαχος. Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Μύρος, Γιώργος και Αντώνης φτάνουν στο σπίτι του Σταματάκη για να δουν τι έχει συμβεί.

Η Ντίνα που ήταν εκεί θα τους ενημερώσει για το χτύπημα και το πρώτο πράγμα που θα διαπιστώσει ο διοικητής της αστυνομίας και η ομάδα του, είναι πως η οικογένεια της Καλλιόπης είναι καλά στην υγεία της. Ομως καθώς η εγκυμονούσα Βασιλική δείχνει ταραγμένη, την πηγαίνουν στο νοσοκομείο για να σιγουρευτούν πως τόσο εκείνη όσο και το μωρό δεν διατρέχουν κάποιον κίνδυνο. «Να ευχαριστείτε τον θεό που είστε καλά, θα μπορούσε να είχε γίνει μεγάλο κακό. Ήταν πολύ δυνατή η έκρηξη. Μα ποιος περίμενε να χτυπήσουν τόσο γρήγορα, λίγες ώρες μετά την κηδεία του Λάζαρου; Δεν έχει ξαναγίνει αυτό το πράγμα», παρατηρεί ο Φραγκιαδάκης και η Καλλιόπη του απαντά: «Μετά τις μπαλοθιές για το κατευόδιο στην κηδεία του, είπανε να τον αποχαιρετίσουν και με ένα φουρνέλο στο σπίτι εκείνου που κατηγορούνε για φονιά του» Ενας γκρεμισμένος τοίχος, αρκετά σπασμένα παράθυρα και γυαλιά θα είναι ο απολογισμός των καταστροφών που θα αναλάβει να φτιάξει ο Διακομανώλης. Όλοι είναι σίγουροι ωστόσο για ένα πράγμα.

Πώς το χτύπημα αυτό ήταν απλά μια προειδοποίηση και πως στο επόμενο θα θρηνήσουν θύματα. Και δεν έχουν άδικο καθώς ο Αντρέας συνεννοείται Η με τον Μηνά, λίγο καιρό αργότερα, μετά τα εννιά μέρα του Λάζαρου, να χτυπήσουν με τουφέκι τον Μαθιό από απόσταση.

Πηγή tv24

Διαβάστε επίσης:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »