Σασμός spoiler: Δείτε τι θα δούμε μετά από 30 επεισόδια

Ο «Σασμός» έχει καταφέρει με τις ανατρεπτικές του εξελίξεις να καθηλώνει κάθε βράδυ το τηλεοπτικό κοινό.
Αυτή τη στιγμή έχουμε παρακολουθήσει 21 επεισόδια, ωστόσο τα γυρίσματα της δραματικής σειράς βρίσκονται πολύ μπροστά.
Πιο συγκεκριμένα οι συντελεστές γυρίζουν σκηνές για το 50ο επεισόδιο και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου μας έδωσε μια γεύση από το τι θα δούμε σε 30 περίπου επεισόδια από σήμερα.
Στο βίντεο που ανέβασε στα instastories η ηθοποιός, βλέπουμε τη Βασιλική να συναντιέται με την Καλλιόπη και το κλίμα ανάμεσά τους μοιάζει ψυχρό, πράγμα που ίσως σημαίνει πως η τελευταία έμαθε για τη σχέση της με τον Μαθιό. Παράλληλα η συγκεκριμένη ανάρτηση, βάζει τέλος και στα spoilers που θέλουν τη Βασιλική να πεθαίνει και να αποχωρεί σύντομα από τον «Σασμό».

Σασμός – Τι θα δούμε σήμερα – Επεισόδιο 22
Η Αργυρώ και ο Αστέρης ζουν τον απελπισμένο έρωτά τους, αλλά το μυστικό τους θα αποκαλυφθεί σε κάποιον που δεν περιμένουν. Η Σοφία αναλαμβάνει δράση και αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της Στέλλας στον Αστέρη, που χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Η Θοδώρα ορκίζεται να εκδικηθεί τον Πέτρο, την ώρα που οι γονείς της προετοιμάζουν τους αρραβώνες της με τον Γιώργο. Μια ιστορία από το παρελθόν βαραίνει τους ώμους της γιαγιάς Ειρήνης, που αναζητά την εξιλέωση. Ένας αδιέξοδος έρωτας, μία τραγική ιστορία αγάπης και ένας ξεχασμένος τάφος έρχονται να αποδείξουν ότι το παρελθόν είναι πολύ βαρύ για να ξεχαστεί…

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 7982 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr