Σασμός Spoiler: Δολοφόνος ο Παύλος Βρουλάκης;

Σασμός Spoiler: Ο Παύλος Βρουλάκης, ο ανιψιός της γιαγιάς Ειρήνης, μπαίνει στη σειρά Σασμός σκορπώντας τον τρόμο. Ο θάνατος του Άγγελου ήταν αρκετός για να ξεσπάσει ένας ακόμη πόλεμος ανάμεσα σε Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες.

Η βεντέτα όχι απλώς συνεχίζεται, αλλά βάφεται με περισσότερο αίμα. Ο Παύλος, αν και όλοι τον θεωρούσαν νεκρό, επιστρέφει για να εκδικηθεί τους τελευταίους θανάτους: Του Πετρή και του Άγγελου.

Όσο κι αν παλεύει ο Μαθιός να αποδείξει το αντίθετο, όλα τα στοιχεία είναι εναντίον του. Μέχρι να εντοπιστεί ο Κώστας, ο Μαθιός κρατείται στο τμήμα, εξοργισμένος, απελπισμένος…

Τί κρύβει στα αλήθεια ο Παύλος Βρουλάκης και γιατί λέγεται πως είναι δολοφόνος, στη σειρά Σασμός; Όπως όλα δείχνουν, ο ανιψιός της γιαγιάς Ειρήνης φαίνεται πως σκότωσε τον Σταματάκη στη φυλακή.

Έδωσε εντολή να πεθάνει ο άνθρωπος που δολοφόνησε εν ψυχρώ τον Μάρκο Βρουλάκη, έξω από το ίδιο του το σπίτι. Αυτό το γνωρίζει η Καλλιόπη, για αυτό και η εκδίκηση είναι κάτι το αμοιβαίο. Όσο ο Παύλος θέλει να εκδικηθεί για τους αδικοχαμένους συγγενείς του, άλλο τόσο η Καλλιόπη παλεύει να δικαιώσει τον θάνατο του συζύγου της, στις φυλακές.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »